Vivi
forrás: mlsz.hu

4 nap alatt 4 meccs a 4. fordulóban

Pénteken, vasárnap és hétfőn játsszák az OTP Bank Liga az előttünk álló napokban esedékes négy mérkőzését.
4 nap alatt 4 meccs a 4. fordulóban fotó: mlsz.hu

Két találkozót a Ferencváros és a MOL Fehérvár nemzetközi kupaszereplése miatt elhalasztottak.

 

PUSKÁS AKADÉMIA FC–KECSKEMÉTI TE
(Augusztus 19., péntek, Pancho Aréna, 20.00)

A Puskás Akadémia négy pontot szerzett eddig, egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség a mérlege. Az egyetlen eddigi hazai bajnokiját megnyerte a mostani idényben, mégpedig az Újpest ellen. A KTE eddig kétszer játszott otthon, s egyszer idegenben, eddig még veretlen, mindössze egy gólt kapott az idény kezdete óta. Vendégként Debrecenben 1-1-re végzett.

ZALAEGERSZEGI TE FC–KISVÁRDA MASTER GOOD
(Augusztus 21., vasárnap, Zalaegerszeg, 17.55)

A ZTE nagyon jól kezdett a Bozsik Stadionban (1-0), majd elmaradt a Ferencváros elleni hazai mérkőzés, aztán Újpestről egy pontot elvitt a csapat. A fentiekből következően a Kisvárda elleni lesz az első hazai bajnoki meccse az idényben, másképpen először játszik tétmérkőzést a csapat Zalaegerszegen a Milan elleni gálamérkőzés sikere óta. A Kisvárda öt ponttal, veretlenül áll a tabellán. Török László együttese még nem játszott vendégként az OTP Bank Liga 2022–2023-as szezonjában.

VASAS FC–BUDAPEST HONVÉD
(Augusztus 21., vasárnap, Illovszky Rudolf Stadion, 20.00)

A piros-kékek az élvonalba visszatérésük óta először játszanak fővárosi ellenféllel. Az eddigi három fordulóban kizárólag döntetlent játszottak, azaz nyeretlenek és veretlenek. A Honvéd rosszul kezdte az évet, az első két mérkőzést elveszítette, majd a Bozsik Stadionban 3-3-s döntetlent játszott a Paks ellen.

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–DEBRECENI VASUTAS SC
(Augusztus 22., hétfő, Mezőkövesd, 20.00)

Mindössze egy pontot szerzett eddig a Mezőkövesd, amely háromszor játszott már idegenben, ellenben most bemutatkozik a szezonban pályaválasztóként is. A DVSC valamivel jobban rajtolt, de még ugyancsak nyeretlen. Háromból háromszor játszott döntetlent. A Loki legutóbb győzött Mezőkövesden, érdekes, hogy a két csapat legutóbbi öt egymás elleni bajnokijából csak egyen született hazai győzelem.

PAKSI FC–FERENCVÁROSI TORNA CLUB
(elhalasztva)

MOL FEHÉRVÁR–ÚJPEST FC
(elhalasztva)

További cikkek