Tibor

A PRIPING KLUB NYERTE A KOSZOVÓI KUPÁT

A Koszovói férfi asztalitenisz kupában a döntőbe jutott Priping a KVPP Prizren csapatát múlta felül.
A PRIPING KLUB NYERTE A KOSZOVÓI KUPÁT

A Koszovó Kupa 2022 a múlt hétvégén került megrendezésre. A Priping klub szerezte meg a bajnoki címet.

A Priping kezdetben 3:0 arányban legyőzte a KPP klub Ahmet Hoxha MK fiataljait, és ezzel bejutott a negyeddöntőbe. A döntő 1/8-ában a Priping a KVPP Prizren csapatával találkozott, akiket 3:1 arányban legyőzött, így bejutott az elődöntőbe.

Az elődöntőben a koszovói főváros két klubja, a KPP Priping és a KPP Prishtina csapott össze; a mérkőzés kiegyenlített volt, de végül a Priping 3:1 arányú győzelmet aratott, és ezzel bebiztosította a döntőbe jutást.

A várakozásoknak megfelelően erős mérkőzés volt a döntő, ahol a Priping a többszörös koszovói bajnokkal, a prizreni "Lidhja e Prizrenit"-tel találkozott.

Kastriot Orana edző a mérkőzés után elmondta, hogy nagyon örülnek ennek a nagyon fontos trófeának, és hogy az elkötelezettségnek és a kemény munkának végre meglett a jutalma.

"Hosszú ideje készültünk erre a mérkőzésre, a londoni edzővel, Eli Baratyval kifejezetten erre a párharcra edzőtáboroztunk, és ezzel a trófeával a játékosok elmúlt hetekben mutatott elkötelezettsége és fáradhatatlan munkája meghozta gyümölcsét. Nagyon örülünk a Koszovó-kupának, és csapatként ez a kupa még inkább motivált minket a jövőbeni trófeákra" - mondta Orana.

Hozzátette továbbá, hogy a következő cél a koszovói Szuperliga bajnoki címének megszerzése, ahol jelenleg a második helyen állnak, egy pontra a tabella élétől.

További cikkek