BARNAI JUDIT VISSZATÉR A CSATÁHOZ

A 190cm magas center, Újbudáról tér vissza a Ludovika Csata kosárlabdacsapatához.
BARNAI JUDIT VISSZATÉR A CSATÁHOZ fotó: csatabasketball.hu

A Ludovika Csatában folytatja pályafutását az ELTE BEAC Újbudából érkező 190 cm magas center, Barnai Judit. Judie 2019 tavaszán 15 mérkőzés erejéig már magára öltötte a csapat kék-fehér szerelését.

Anno a szezon végeztével szétváltak a játékos és a klub útjai, Most viszont újra kereszteződnek. Judie két győri és egy fővárosi szezont követően tér vissza a Csata kosárlabdacsapatához.

Amikor először játszottam a Csatában, valami félbemaradt, és ezt most szeretném befejezni – kommentálta röviden a csapat régi-új játékosa a visszatérését.

Pozitívum, hogy az előző két évhez képest meg tudjuk erősíteni az 5-ös posztot – értékelte vezetőedzőnk Judie leigazolását. Tursics Krisztián rra is kitért, hogy nem lesz teljesen ismeretlen közeg centerünk számára a Ludovika Aréna, hiszen fél szezont már eltöltött itt. Maximálisan bízom benne, hogy a tapasztalatával hazai és nemzetközi szinten is meg fogja oldani a belső pozíciós gondjainkat, amikkel az elmúlt években szembesültünk – fogalmazott Tursics Krisztián.

További cikkek