Dani

CAZOO Premier League döntő

2022.06.13.
CAZOO Premier League döntő

A mai nap két meccs van, amire lehet fogadni Tippmix-en. 

Az egyik a 21:15-től kezdődő Clayton vs. Cullen meccs.
A másik pedig Gerwen vs. Wade játszma. 

Mindkét meccsen valószínűleg nagyon jól szórakozhatunk, szépen szólva intenzív "sorozatlövések" várhatóak a meccseken, mivel mind a négy játékos meg szeretné mutatni a legjobbját, mert a tét nem kicsi. 

Berlinben a Mercedes-Benz Arénában fogják a meccseket játszani, ahol nagy nézőszámra számítanak, mint az elmúlt mérkőzéseken egyaránt. 

 

Nézzük először a Clayton vs. Cullen meccset. 
Az elmúlt 10 egymás elleni meccsük izgalmas volt, a differenciát nézve 5-5 győzelem volt a két oldalon, viszont mindegyik igen szoros volt, 1-2 leges különbség volt közöttük. 
Így a győzelem kimenetelét nézve nehéz lenne megjósolnunk, mivel mindkét játékos erős, viszont egy bizonyítási "vágy" lehet Claytonban, mert szeretne van Gerwen, és Taylor nyomdokaiba lépni, a párhuzamban nyert Premier League bajnokságok statisztikát nézve. Itt ellenoldalként tudjuk szembeállítani velle Cullen fiatalságát, és nyerni akarását, mert ez lenne az első Premier League meccse. 
Viszont ha a tapasztalatot, és a kitartást nézzük, Clayton mellett tennénk le voksunkat, amire a Tippmix 1,41-es szorzót ad. 

Az adott meccset nézve a 180-as "záporok"-ra is érdemes fogadni, mivel mindkét játékos nagyágyú ebben a témában. 
Ha az elmúlt 10 egymás elleni meccsük statisztákáját nézzük, akkor: 
Clayton elmúlt hét egymás elleni mérkőzésen átlagban 3,428 db 180-ast dobott, míg Cullen 2,57-et., viszont ha a Premier League formát nézzük, akkor ez meccs hosszától nézve lényegesen változhat. 

Mivel ez egy 19 leges meccs, így meg merjük célozni azt, hogy Cullen egy igazi dobógépként fog játszani, Clayton mellett, itt a Tippmix Cullen 5,5 feletti 180-ára 1,92-es szorzót ad, míg Clayton 4,5 (!) feletti 180-ára 1,75-öt. 
Bátran megjátszhatjuk bármelyiket, mivel ez a döntő, és mindenki teljesíteni akar!

A másik meccs Gerwen vs. Wade játszma.

Itt nyugodtabb szívvel tudjuk ajánlat Michael van Gerwen győzelmét, mert sokkal jobb formában van jelenleg mint Wade, viszont az utolsó egymás elleni meccsükön megingott, és Wade 10-4 -re meg is verte Gerwent. 
Ha racionálisan nézzük a meccs kimenetelét, legutolsó van Gerwen vesztés miatt, valószínű, hogy most alkalmazni fogja a "megsemmisítő" erejét Gerwen, mivel már többször láttunk tőle hasonlót. 

Döntésünk a mérközés kimenetelére van Gerwen győzelme, melyet 1,43-as Tippmix szorzóval meg is tehetünk. 

Itt kifejezetten 180-ak száma ajánlatra nem gondolkodunk se Wade-ben, sem Gerwenben külön, mivel nagy szórást mutatnak a játékosok. Itt az egész meccsre határozzuk meg tippünket, mivel 19 leges, így az összesített 180-ak számára érdemes tenni, amire racionális jelenleg a 7,5 feletti 180-as szám igen jó 1,78-as szorzóval. 

Reméljük tudtunk segíteni a mai tippetek összeállításában DARTS témában, és ha még megengedtek így a cikk végére egy kicsit szemtelenebb dolgot, akkor szerintünk a Premier League megnyerésére esélyesebb Clayton a formáját nézve, rá már 2,5-ös szorzóval is tudtok fogadni.

 

További cikkek