Tibor
forrás: pickhandball.hu

DABASRA LÁTOGAT A PICK SZEGED

Pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában az utolsó alapszakasz mérkőzését játsza a PICK Szeged.
DABASRA LÁTOGAT A PICK SZEGED fotó: pickhandball.hu

Zárul az alapszakasz, pénteken 18 órakor utolsó meccsét vívja a PICK Szeged csapata a K&H férfi kézilabda ligában, ezután következik a bajnoki döntő.

A Dabas otthonában szerepelnek, a Pest megyei együttes ellen ez lesz a 10. találkozójuk az NB I-ben. Eddig kilencszer a PICK Szeged nyert, 341-szer zörgették meg a kapujukat, míg a vendéglátók 172-szer vették be a ellenfél kapuját. A 2017-2018-as szezonban találkoztak velük először, az első dabasi fellépésükön 34-24-re nyertek a Tiszapartiak. Az idei szezonban hazai pályán is magabiztosan diadalmaskodtak, a februári PICK Arénában lejátszott bajnokit 39-23-ra nyerték meg.

A Dabas KC VSE magabiztosan harcolta ki a bennmaradást, Tomori Győző együttese 15 pontot gyűjtve a 11. helyen áll.

A szegediek három hét után lépnek újból pályára, továbbra is Bánhidi Bence, Matej Gaber és Luka Stepancic a sérült játékosuk, mindannyian a rehabilitációt végzik. Hétfőn két edzés szerepel a programukban, délelőtt kondiban dolgoztak a fiúk, délután már a labda játszotta a főszerepet a tréningen.

Este a szakmai stáb meghívást kapott a Délmagyarország napilap Év sportolója díjátadó gálára.

Kedden pedig következik a #kékek podcast újabb epizódja, Süli Róbert és Szabó Ferenc Mikler Rolanddal beszélgetett. Természetesen a bajnoki döntő is fontos szerepet játszott a diskurzus alatt.

Hétfőtől pedig megkezdődött a június 3-i (péntek, 18.45) szegedi bajnoki döntőre a jegyértékesítés. Részletek: ITT!

További cikkek