Marcus

Dundalk vs Finn Harps

2022.07.22. FH: 20:45
Dundalk vs Finn Harps

ÍRORSZÁG Premier Division

A Dundalk egyike annak a két csapatnak, amelyik még nem szenvedett vereséget hazai pályán ebben a szezonban. Ez nem kis teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy ez lesz a tizenkettedik bajnoki mérkőzésük az Oriel Parkban, és magabiztosan várhatják a következő találkozót, amelyet a szintén kieső helyen álló Finn Harps ellen játszanak. A házigazdák zsinórban három győzelmet arattak, és némileg megdöbbentő lenne, ha ezt a sorozatot nem hosszabbítanák meg négyre.

A vendégeknek elég nehéz idényük van, amit jól mutat, hogy 23 bajnoki mérkőzés után mindössze két győzelmet tudtak szerezni. Az utolsó győzelmüket tulajdonképpen még áprilisban aratták, és az önbizalmuk mélyponton van. Most az a feladat vár rájuk, hogy megpróbálják megszerezni szezonbeli harmadik bajnoki győzelmüket, és mindössze a másodikat idegenben.

A vendégek átlagosan több mint két gólt kapnak idegenbeli mérkőzésenként, és nagyon nehéz itt számukra érveket felhozni. A házigazdák messze erősebbek, és itt gyorsan fognak kezdeni. A Finn Harps az utolsó öt meccséből négyszer is hátrányban volt a szünetben, és mi úgy véljük, hogy ez itt is így lesz, mivel a Dundalk a félidőben és a rendes játékidőben is a legjobb.

 

Tippek:

Hazai győzelem -> 1,40

Hazai csapat 1,5 gól felett szerez -> 1,56

Dundalk mindkét félidőben gólt szerez -> 2,28

Dundalk nyer 0-1 hendivel -> 2,07

További cikkek