Vivi
forrás: dvtk.eu

DVTK - Soroksár 1-2 (0-2)

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a DVTK az első fél órában számtalan gólszerzési lehetőséget alakított ki a Soroksár ellen, ám nem sikerült betalálni, majd a diósgyőri rohamokat átvészelő vendégek két lövésből két gólt szereztek három perc alatt.
DVTK - Soroksár 1-2 (0-2) fotó: dvtk.eu

A fordulás után is a DVTK támadott többet, ám a vendégek kontrái is veszélyesek voltak. Szőke Adrián góljával sikerült szépíteni, de az egyenlítés már nem jött össze.

Merkantil Bank Liga 2. forduló

Diósgyőri VTK - Soroksár SC 1-2 (0-2)

Miskolc, DVTK Stadion, 3180 néző. Játékvezető: Csonka Bence (Csatári Tibor, Belicza Bence Péter).
DVTK: Branislav Danilović - Farkas Dániel, Hegedűs János, Szatmári Csaba, Bárdos Bence - Holdampf Gergő, Bényei Ágoston - Jurek Gábor, Bertus Lajos, Lukács Dániel - Eppel Márton. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Soroksár: Kovács M. - Ternován P., Kékesi A., Valencsik, Csontos D. - Haris, Hudák M. - Hajdú R., Lőrinczy A., Lisztes K. – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Csere: Eppel Márton helyett Szőke Adrián, Bertus Lajos helyett Csirmaz István és Jurek Gábor helyett Vajda Botond mind az 58., Bényei Ágoston helyett Koman Vladimir és Lisztes K. helyett Króner a 71., Hajdú R. helyett Pintér D. a 76., Hudák M. helyett Nagy O. a 90. percben.
Sárga lap: Farkas D. a 73., Csirmaz és Hegedűs J. a 77. percben.
Gólszerző: Lőrinczy A. (0-1) a 36., Hajdú R. (0-2) a 39., Szőke A. (1-2) a 78. percben.

Kulcspillanatok

36. perc: Lőrinczy Attila kapott egy hosszú labdát, lekezelte, majd a kapu felé vezette, végül futtából 23 méterről hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba, 0-1 

39. perc: Lisztes tette vissza a 16-os vonalára a labdát, ahonnan Hajdú Roland egyből a kapu bal oldalába lőtt, 0-2

78. perc:  Lukács mellett szépen levett egy indítást a jobb oldalon, laposan középre lőtte a labdát, amit Szőke Adrián bevetődve közelről a rövid oldalon a hálóba kotort, 1-2

A cikk további része a dvtk.eu oldalán olvasható tovább.

 

További cikkek