Tibor

EZÚTTAL JINHO HONG NYERT

Az Dél-Koreai ex-profi játékos nyerte a World Series of Poker 76. versenyét, és az első karkötőjét.
EZÚTTAL JINHO HONG NYERT

Miután mindössze három héttel ezelőtt megszerezte eddigi legnagyobb, 696 011 dolláros élő nyereményét, Jinho Hong most megnyerte első karkötőjét és további 276 067 dollárt, mivel győzedelmeskedett a 2022-es World Series of Poker (WSOP) 76. versenyén, az 1 979 dolláros Poker Hall of Fame Bounty-n. Punnat Punsrit győzte le heads-upban a 865 nevezőből álló mezőnyben. Az esemény teljes nyereményalapja 1 495 363 dollár volt, és végül 130 játékos kapott pénzt.

Hong, akit a StarCraft szcénában inkább "YellOw" néven ismernek, láthatóan meghatódott a győzelemtől. Miután elkészültek a szokásos győztes fotók, a sávja elárasztotta a feature table területét a csoportképhez, majd egy kis időt töltött szelfizéssel, miközben büszkén mutogatta a karkötőjét.

"Egyelőre nagyon boldog vagyok, de annyira hálás, hogy nyertem egy karkötőt - hangzott a válasza közvetlenül a győzelem után. A Wynn Summer Classicon elért nyereményem nagyobb pénz volt, de számomra a karkötő sokkal nagyobb jelentőséggel bír, és remélhetőleg a jövőben sokkal több koreai próbálkozik tovább a karkötő megszerzésével, és remélem az országunk ebben is fejlődni fog. "

Amikor Bertrand "ElkY" Grospellierrel való kapcsolatáról kérdezték, jelezte, hogy néha megbeszélik a leosztásokat és a stratégiát. Ezt is hozzátette: A külföldi színtér sokkal jobb, mint az ázsiai, különösen a koreai. A koreai játékosok még mindig kissé le vannak maradva a nyelvi akadályok és a tudásszint miatt, de jó, hogy végre elértem valamit a nemzetem számára.

További cikkek