Tibor

JESSICA TEUSL ELSŐ KARKÖTŐJÉT NYERTE

Az osztrák versenyző megnyerte a női No-Limit Hold'em bajnokság 61. versenyét.
JESSICA TEUSL ELSŐ KARKÖTŐJÉT NYERTE

Az osztrák Jessica Teusl a hét elején nyerte meg első World Series of Poker karkötőjét a 61-es versenyen: Női No-Limit Hold'em Bajnokság, amivel 166 975 dollárt nyert, és ezzel ő lett a PokerNews WSOP Hét legújabb játékosa.

Íme egy pillantás Teusl eddigi teljesítményére az első hazai WSOP-ján, amely öt pénznyereményből és két döntő asztalnál való szereplésből állt, összesen 299 432 dollár bevétellel.

Teusl, akinek 2017-ben volt az első pénzdíjas versenye, és aki most 499 567 dollárral rendelkezik a Hendon Mob által jelentett bevételei között, a 16. versenyen (3 000 dolláros No-Limit Hold'em) kezdte a sorozatot, és végül a 165. helyen végzett, ami 4 823 dollárt ért.

A hét elején Teusl a női bajnokság döntő asztalánál találta magát, ahol olyan játékosok ellen játszott, mint Cherish Andrews, Christina Gollins és Linh Nguyen.

Az elején volt néhány rossz ütésem, és minden nap nagyon rövid voltam - mondta. A vége egy hullámvasút volt számomra. Amikor ott vagy a döntő asztalnál, és van egy kis stacked, akkor rájössz, hogy tényleg van esélyed erre a karkötőre. Ez az év legjobb versenye, a legjobb struktúrája volt.. de hogy őszinte legyek, ez is egy olyan verseny, mint a többi - mondta. Szükség van a szerencsére, és a helyekre. És amikor ezek nem jönnek vagy nem működnek, akkor bukod a versenyt.

Teusl a PokerNewsnak elmondta, hogy nem tudja, hány versenyen fog még játszani a nyáron, mielőtt visszatér Európába. Ettől függetlenül Teusl első Las Vegas-i útja lenyűgözően alakult, ami egy karkötőt és 299 432 dollárt hozott neki.

További cikkek