Tibor
forrás: pickhandball.hu

JÖN A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ

Pénteken a K&H NBI-es férfi kézilabda döntőben a Telekom Veszprém csapata látogat a PICK Szeged otthonában.
JÖN A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ fotó: pickhandball.hu

Pénteken 18.45-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjében a Telekom Veszprém csapata látogat a PICK Arénába. Kezdődik a párharc a bajnoki aranyéremért.

Június 3-án 18.45-kor elstartol a bajnoki döntő, az aranyérem sorsa oda-visszavágós rendszerben dől el. Az első meccset szegeden vívják, ellenfelük az ősi riválisuk, a Telekom Veszprém lesz.
Jön az a meccs, amit sok-sok kézilabdabarát vár. Ez a párharc mindig hatalmas jelentőséggel bír. Szépen fogynak a jegyek, elővételben továbbra is lehet vásárolni, részletek: ITT.

A PICK Szeged csapata magabiztos, 38–17-es győzelemmel zárta az alapszakaszt, a Dabast verték idegenben. A hétvége szabad volt, hétfőtől viszont kettőzött erővel készülnek a fináléra. Jó hír, hogy a sérültjeik száma csökkent, Matej Gaber visszatért, a dabasi meccsen öt gólt szerzett.

A szegediek címvédőként várják a párharcot. A visszavágót június 11-én (szombat) 17.45-kor rendezik a Veszprém Arénában. Erre a meccsre jegyinformációk: ITT!

Pénteken a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét szurkolói felvonulást szervez. 17.30-kor a Móra Ferenc múzeum elől indulnak a kék hívek, és mennek közösen a PICK Arénáig.

Az Aréna kapui 16.45-kor nyílnak majd meg. Ismét felvezető műsorral várják a szurkolókat. Két illusztris vendégük is lesz: Borsodi Péter, az első bajnokcsapatuk játékosa, és Kiss Csaba Európa-bajnok vízilabdázót faggatják majd a pálya mellett.

De a megszokott játékok sem maradnak el, így érdemes lesz időben érkezni, és bekapcsolódni a műsorba. A félidőben a szegedi Fly Addiction akrobatikus kosarasai tartanak bemutatót, most azonban kézilabdával repkednek majd a sportolók az Arénában. Látványban nem lesz hiány, ezt ígérik a fiatalok, akik már nagyon készülnek a bemutatóra.

A PICK Szeged utánpótlása is nagy létszámmal megy el buzdítani csapatukat, a #kiskékek is ott lesznek velük a lelátón. A meccs kezdése előtt ismét felcsendül majd a klubhimnuszuk, és ekkor a megszokott módon arra kérnek mindenkit, hogy csatlakozzon a „Tedd fel a sáladat” felhíváshoz.

További cikkek