erzoli

Kazahsztán - Szlovákia

2022.06.13.
Kazahsztán - Szlovákia

Jó lehetőséget kínál a fogadóknak a rendes játékidőben hat mérkőzés óta veretlen Kazahsztán, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a múlt héten Szlovákiának is odacsapott, ráadásul idegenben. Jön a folytatás ma este?

A másik érdekesség, hogy mind a két csapat meglehetősen gólképtelen. Ha az utolsó 5-5 meccset nézzük, csak egyszer fordult elő, hogy a mérkőzés összgólja 2-nél több volt, minden más esetben 1 vagy 2 gól esett.

A házigazdák tehát alulértékeltnek, ergo túlárazottnak tűnnek, figyelembe véve, hogy éppen egy hete verték meg a hétfői ellenfelet. Kazahsztán múlt heti győzelme nem volt véletlen. Nem sokat láttak a labdából, de veszélyesebbek voltak és több lövésük volt a kapura, mint a házigazda Szlovákiának aznap, és végül megérdemelten harcolták ki a győzelmüket. Kazahsztán nagy bátorítást meríthet ebből a teljesítményből.

Adja magát, hogy két stratégia is sikeres lehet, külön-külön, vagy éppen kombinálva.

Az egyik szerint, mivel kevés gólt hozó mérkőzésre számítunk, fogadjunk a gólok számára, 2,5 gól alatt (odds 1,56), vagy 3,5 gól alatt (odds: 1,19) biztosnak tűnő kifizetést ígér.

A másik verzió szerint pedig fogadjunk arra, hogy Szlovákia nem tud győzni, tehát Kétesély: Kazahsztán vagy Döntetlen (odds: 1,87).

 

További cikkek