Tibor
forrás: pvsk.hu

KÉT JÁTÉKOSSAL ERŐSíTETT A PVSK KOSÁRCSAPATA

Antóni Csanád és Füzi Róbert is aláírt a pécsi kosárlabdacsapatához.
KÉT JÁTÉKOSSAL ERŐSíTETT A PVSK KOSÁRCSAPATA fotó: pvsk.hu

Egy régi ismerős, és egy nem olyan régi ismerős érkezését jelenthetette be a PVSK-Veolia kosárlabdacsapata, a külső soruk nagyjából kész is az érkezésükkel.

Bíró Levente, Kocsis Zalán, Horti Bálint és Halász Ákos leigazolásával a közelmúltban már elindultak azon az úton, amelyen a pécsi klub korábbi játékosait igyekszenek visszacsábítani a PVSK kötelékébe. Ezen az úton haladva, újabb régi ismerőst köszönthetnek a fedélzeten, leigazolták ugyanis csapatuk korábbi triplagyárosát, Antóni Csanádot.

Bár Csaszi az előző szezont az NB I. Zöld csoportjában töltötte, és egy korábbi sérülés miatt nem is úgy sikerült az éve, ahogyan talán várta volna, azonban izmos A csoportos tapasztalata és gyilkos triplái miatt nagy segítségére lehet együttesüknek céljaik elérésében.


 

Valószínűleg szintén nem kell bemutatni a másik új szerzeményüket, Füzi Róbertet sem, hiszen egy éve ilyenkor már egyszer hírtbe hozták a leigazolását. Akkor nagy reményeket fűztek a megszerzéséhez, azonban az élet keresztülhúzta a számításokat. Alig egy éve ugyanis szívproblémát diagnosztizáltak a kosarasnál, és úgy tűnt, pályafutását is abba kell hagynia, mindössze 22 évesen. Fél évet kénytelen is volt kihagyni, azonban egészségügyi problémáját sikerült az orvosokkal együtt rendbe hoznia.

A tavaszi szezonban már vissza is térhetett a pályára, és a Veszprém színeiben végig is játszotta ezt a félévet – bármiféle panasz nélkül. Így most nagy öröm számukra, hogy újra bejelenthetik szerződtetését – bíznak benne, hogy hamarosan már a PVSK mezében is bemutatkozhat a pályán, a 2-3-as poszton bevethető, ponterős játékos.

További cikkek