Tibor
forrás: cskk.hu

NAGY LEHETŐSÉG ELŐTT A CSUGRÓI JÁTÉKOS

Horváth Péter személyében újabb saját nevelésű játékos került fel a csurgói felnőtt férfi kézilabda kerethez.
NAGY LEHETŐSÉG ELŐTT A CSUGRÓI JÁTÉKOS fotó: cskk.hu

A saját nevelésű csurgói játékos, a korosztályában irányító és átlövő posztokon egyaránt bevethető Horváth Péter nyártól csatlakozik a felnőtt csapat keretéhez. Külön öröm lehet ez a számukra, hiszen a szűk kerethez – Füstös Ádám mellé – Bazsó Gergely is csatlakozott már korábban saját nevelésű, helyi játékosként, rájuk ugyanis stabilan számít majd a szakmai stáb.

A mindössze 17 éves kézilabdázó fiatal kora miatt jövőre még a serdülő korosztályból sem öregedne ki, de a játékperceket javarészt már az egyel idősebb U20-as korosztályban gyűjtheti majd, természetesen párhuzamban a felnőtt csapat mellett szerzett tapasztalataival. 

Az idei szezonban nagy szerepe volt neki is a serdülő csapat bravúros menetelésében, 27 bajnokin ugyanis 140 gólt szerzett a csurgói csapatban.

A júliusi alapozást azonban nem tudja elkezdeni társaival, miután meghívót kapott az Európa-bajnokságra készülő U18-as válogatott szűk keretébe, így ő majd csak augusztus második felében csatlakozhat a kerethez.

Nem ő lehet egyébként az egyetlen fiatal a felnőttek között, hiszen Baranyai Norbert tájékoztatása szerint a szakmai stáb folyamatosan tesztelni fogja a csurgói utánpótlás csapataik legjobbjait.

További cikkek