Tibor

PRICE GYŐZEDELMESKEDETT CHISNALL ELLEN

Gerwin Price harmadszor is bejutott a blackpooli Winter Gardensben zajló viadal negyeddöntőjébe.
PRICE GYŐZEDELMESKEDETT CHISNALL ELLEN

Gerwyn Price legyőzte Dave Chisnallt, így bejutott a Betfred World Matchplay negyeddöntőjébe, míg Jose de Sousa, Danny Noppert és Dirk van Duijvenbode először jutott a legjobb nyolc közé.

Price hátrányból fordítva 11-8-ra legyőzte Chisnallt, és harmadszor is bejutott a negyeddöntőbe a blackpooli Winter Gardensben zajló viadalon.

Price 164-es és 161-es checkoutokkal jutott tovább a World Matchplay veterán Chisnall ellen, aki hatodik negyeddöntős szereplésére hajtott.

Chisnall 6-4-nél előnyben volt, de két leggel később kiegyenlítődött az állás, amikor Price egy 124-es checkouttal büntette Chisnall sikertelen 76-os kísérletét.

Ez a játékrész döntőnek bizonyult, mivel a következő legben Price vezetett, és a walesi már nem adta ki a kezéből a vezetést, annak ellenére, hogy Chisnall 142 és 111-es checkoutokat dobott, és a végéig nyomás alatt tartotta.

Tudtam, hogy jól játszom, de az elején néhányszor elengedtem Dave-et, akárcsak az első körös meccsemen - mondta Price. Túl keményen próbáltam megszakítani Dave dobását, és egy kicsit frusztrált lettem. A nagy checkoutok szépek voltak, tízből körülbelül kétszer-háromszor mennek be; ma este szükségem volt rájuk. Nagyon magabiztos vagyok a játékomban, csak néha túlgondolom, amikor megpróbálom megtörni az embereket. Kezdek visszatérni oda, ahol lennem kell, és bárki ellen megvan a magam képessége.

Price legközelebb De Sousa ellen lép pályára, aki sírva fakadt, miután 11-8-ra legyőzte Rob Cross-t, és először jutott a nyolcaddöntőbe.

További cikkek