Marcus

Salzburg vs Austria Wien

2022.07.22. FH: 20:30
Salzburg vs Austria Wien

A Red Bull Salzburg és az Austria Wien az osztrák Bundesliga 1. fordulójában a Red Bull Arénában találkozik egymással.

 

Red Bull Salzburg

A Red Bull Salzburg ebben a bajnokságban debütál, miután az előző szezonban az 1. helyen végzett. A csapat négy barátságos mérkőzést tervezett az új szezon előtt, 2 győzelmet és 2 vereséget szerezve. Heves támadójátékkal összesen 11 gólt szereztek ezen a 4 mérkőzésen.

 

Ausztria Wien

Az Austria Wien a 4. helyen végzett az előző szezonban. Az Austria Wien a június óta eltelt öt Barátságos mérkőzésén 3 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. Az osztrák kupameccsen a Wels ellen aratott 7-0-s győzelemmel a hátuk mögött lépnek pályára.

 

A Salzburg és az Austria Wien legutóbb áprilisban csapott össze a Red Bull Arénában, bár a vendégek nem szívesen emlékeznének a traumatikus eredményre. A Salzburg öt gólt lőtt válasz nélkül a Die Veilchen ellen, és a támadójátékban nyújtott lenyűgöző teljesítményével pénteken újabb kényelmes győzelemre számíthat a Salzburg.

A Red Bull Salzburg az Austria Wien elleni legutóbbi 10 találkozóján veretlen maradt, és 9-et megnyert. A tippem tehát hazai, több gólos győzelem.

 

Tippek:

Hazai győzelem -> 1,28

Red Bull Salzburg nyer 0-1 hendivel -> 1,80

2,5 gól felett lesz a mérkőzésen -> 1,63

Red Bull Salzburg mindkét félidőben gólt szerez -> 1,97

 

További cikkek