Tibor
forrás: tfse.sport.hu

SZíVVEL-LÉLEKKEL A GYŐZELEMIG

Megtört az átok, sikerült hazai környezetben legyőznie a TFSE-MTK csapatának a Ludovika-Csatát a második mérkőzésen.
SZíVVEL-LÉLEKKEL A GYŐZELEMIG fotó: tfse.sport.hu

A TFSE-MTK 2019 óta tartó NBI/A-s szereplése során még nem fordult elő, hogy a Városmajorban arasson diadalt Tursics Krisztián tanítványai fölött, ráadásul ez volt az első hazai rájátszásbeli sikerük is feljutásuk óta.
Végre tehát megtört a jég és a hétközi időpont ellenére szép számmal kilátogató szurkolók egy olyan fantasztikus összecsapást láthattak, melyet nem fognak elfeledni egy darabig.

Az előző mérkőzéshez képest megfogyatkozott a TFSE csapata, ugyanis az achilles problémával küzdő Németh Almára nem számíthattak. Ennek ellenére nagyon jól kezdték a mérkőzést. Légiósaik remekeltek pontok tekintetében, de összességében az egész csapat szívvel lélekkel küzdött a feldobás pillanatától kezdve.

A végeredmény értelmében végül a 3. meccs fog dönteni a 7. hely sorsáról! A találkozót szombaton 18:30-kor rendezik a Ludovika Arénában.

TFSE-MTK – Ludovika-FCSM Csata 76-71 (22-24, 18-18, 19-11, 17-18)

7. helyért, 2. mérkőzés
Budapest, MTK Kosárlabda Csarnok
Fodor A., Szilágyi B., Kapusi G. (Bognár T.)

TFSE-MTK: Süle 10/3, Theodoreán 9/3, Pavel 17/3, Király 3/3, Dúl 9. Csere: Herman, Tapley 19, Szeitl 3/3, Tóth 6, Burján.

Ludovika-FCSM Csata: Horváth 9/3, Lelik 14/3, Zele 20, Hegedűs 12, Böröndy 8. Csere: Angyal, Gyöngyösi 7, Toman D., Toman P. 1.

Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása 1-1.

Magyar Bianka nyilatkozata a mérkőzést követően: Bebizonyítottuk ma is, hogy nem abból a fából faragtak minket, akik feladják. Életem legrosszabb húsvétján vagyok túl, szörnyen éreztem magam az első meccs után. Rossz vedő taktikát választottam akkor. Nagyon sokat kiadtunk magunkból a mai meccsen és nagyon örülök, hogy formálódóban van egy TF-es közösség is, akik egyre többen vannak és segítenek minket! Fontos volt, hogy minél több meccset játszunk a rájátszásban, hiszen ebből lehet fejlődni és ez a siker záloga.

További cikkek