Tibor
forrás: fradi.hu

ÚJABB ÉREM A CÉL A VÁLOGATOTTBAN

A BL-bronz után három nappal tíz FTC-játékos is a világbajnoki kerettagságért harcol
ÚJABB ÉREM A CÉL A VÁLOGATOTTBAN fotó: fradi.hu

Ha magaslati edzőtáborozás a rövid felkészülési idő miatt nem is fér most bele a férfiválogatottnak, az időjárás intézett egy „éghajlatváltós” foglalkozást. Naptejtől a neoprén ruháig bármire szükségük lehetett a csütörtök reggeli sajtónyilvános edzésen a média kíváncsi dolgozóinak – szerencsére az anyaggyűjtés idejére kitisztult az ég. A napsütésben húsz játékost, köztük tíz ferencvárosit lehetett szóra bírni.

Maga a keret az idei nyár zsúfolt menetrendje miatt tulajdonképpen alig 24 nap alatt készül fel a hazai rendezésű világbajnokságra. Alighogy véget ért a klubszezon, egy szusszanásnyi pihenést követően már is az épülő-szépülő Margitszigeten találta magát az FTC csapatának nagy része, hogy kiharcolja helyét Märcz Tamás válogatottjában. A szövetségi kapitány a jövő héten hirdeti ki végleges vb-keretét, amely tizenhárom fős lesz. A jelenleg érvényben lévő szabályok miatt koronavírus-fertőzött játékost lehetősége van cserélnie minden válogatottnak, így plusz két főt nevezhetnek majd a nemzetek.

A Ferencváros kapusa, Vogel Soma alapvetően örül a rövid pihenőnek és a világbajnoki szerepléssel kapcsolatos elvárásain felül azt is elárulta, milyen emlékekkel zárta a klubszezont.

 

További cikkek