Marcus

Vikingur Reykjavik vs TNS

2022.07.21. FH: 21:30
Vikingur Reykjavik vs TNS

A mérkőzés legvalószínűbb forgatókönyve a hazaiak jó eredménye lesz. A Vikingur jó teljesítményt nyújtott a Bajnokok Ligája selejtezőjében egy technikailag fölényes ellenféllel szemben, és itt is támadó felfogást kell felvennie. A TNS-nek viszont egy nagyon kontratámadásokra berendezkedve kell megpróbálnia az ellenfél hibáit kihasználni. Nyílt mérkőzésre számítunk, amelyet a hazaiak dominálnak, mind labdabirtoklásban, mind gólhelyzetek kialakításában.

Az izlandi csapat azt követően lép pályára, hogy a Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörében a Molde ellen 6-5-ös összesítéssel kiesett. Érdemes megjegyezni, hogy a csapat már elkezdte a bajnoki szezont, amely a 13. fordulóban jár és jelenleg a 2. helyen áll, 13 mérkőzésen 31 gólt szerzett, a legtöbbet hazai pályán. A mérkőzésre a teljes keret rendelkezésre áll majd.

A walesi csapat azután érkezik erre a mérkőzésre, hogy a Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörében játszott, és hosszabbítás után 2-1-es összesítéssel kiesett a Linfield ellen. Érdemes megjegyezni, hogy a csapat még nem kezdte meg a bajnoki szezont, amely augusztusban tér vissza. A mérkőzésre a teljes keret rendelkezésre áll majd.

Tippek:

Hazai győzelem -> 1,54

Hazai csapat 1,5 gól felett szerez -> 1,65

2,5 gól felett a mérkőzésen -> 1,76

 

 

További cikkek