Tibor

Whyte - Fury rangadó

Dillian Whyte elvárja, hogy Tyson Fury visszavágjon neki a vereség után.
Whyte - Fury rangadó

Dillian Whyte azt mondja, hogy szerinte Tyson Fury azonnali visszavágót akar majd, miután legyőzi őt szombat este Londonban, Angliában.

Whyte (28-2, 19 KO) szerint a második meccsen fordítva lesz a kocka, és 90-10-es pontokat kap Fury (31-0-1, 22 KO) ellen. Jelenleg Fury 80-20-as felosztást élvez, aminek Whyte nem örül. Szerinte 55-45-nek kellene lennie, mivel ő a WBC ideiglenes bajnoka.

Fury a héten sokat beszélt arról, hogy ez a meccs lesz az utolsó, de Dillian tudja, hogy nem áll szándékában visszavonulni. Sőt, Fury szerda óta már nem is beszél a visszavonulásról, így a szurkolók azt hihetik, hogy eleve nem is gondolta komolyan. Ha Fury akarja a meccset, bele kell egyeznie a feltételekbe, mert ha nem, akkor Whyte továbbáll, és az Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk 2 mérkőzés győztesével találkozik. Lehet, hogy Whyte-nak jobb lenne, ha a Fury elleni visszavágót elhalasztaná, amíg a Joshua-Usyk II győztese ellen a nagyobb díjért küzd, mert az egy hatalmas meccs lesz.

45 százalékosnak kellene lennie, de ez van. - mondta Whyte a Sky Sportsnak a Fury elleni meccséről. Nem aggódhatsz amiatt, hogy mások mit csinálnak, azzal kell foglalkoznod, amit te csinálsz, és ez az én gondolkodásmódom. Mit fogok csinálni? Kezdjek el sírni, aztán veszítsem el a fejem? Nem, a visszavágó 90-10 arányú lesz - mondta az optimista hangvételű Whyte. Nem lehetek ideges, és nem kezdhetek most összeomlani - mondta Whyte a Top Rank Boxingnak. "Megvoltak a szorgalmas, a darálós, a ravasz bokszolók, megvoltak az olimpikonok, az esetlen hosszútávú fickók, a kemény munkásszerű erős fickók. Volt egy srác, aki nem beszélt angolul, aki egy gép volt [Mariusz Wach], és 12 menetet bírtam vele. Volt néhány közös edzőtáborunk" - mondta Whyte Furyról. A srác egy jó bunyós. Mindenki azt mondja, hogy ő minden idők legjobb nehézsúlyúja, én ezt nem hiszem, de ő a legjobb nehézsúlyú manapság, ezt nem lehet tagadni, mert az összes övet megtartotta. Nem egyszerre tartotta mindet, de ő az egyetlen, aki mindannyiunk közül veretlen. Másrészt viszont önpusztító is. Sok minden, ami történt vele, önmaga okozta. Tisztelni kell őt azért, amit tett. Eladtak 94 ezer jegyet. Én nem egy átlagos ellenfél vagyok. Kötelező kihívó vagyok. Egy nagy bokszsztár vagyok. Nem vagyok világbajnok, de több fizetős meccsem volt, mint Tyson Fury-nak. Az meccs aláirása két napon belül megtörtént, és itt vagyok, hogy részt vegyek, kitartó vagyok. Az emberek azt mondták, hogy félek. Nem félek, de ez egy üzlet. A saját érdekeimet kell néznem. Ez a legnehezebb tábor, amiben eddig részt vettem. Készen állok az indulásra. Minden esélyt és kockázatot megragadok, ami csak lehetséges, hogy győzelmet arassak. Mindent beleadok, ha nem hinnék magamban, nem harcolnék ennyire keményen érte. Ha Isten is úgy akarja, akkor megszerzem a győzelmet, aztán majd meglátjuk - mondta Whyte.

További cikkek