Vivi
forrás: cskk.hu

ZÁRJÁK AZ IDÉNYT

Szombaton Kecskeméten fejeződik be számukra ez a nehézségekkel teli szezon.
ZÁRJÁK AZ IDÉNYT fotó: cskk.hu

A két alakulat szezonbeli első mérkőzésére februárban került sor, két teljesen ellentétes félidő után pedig otthon tudták tartani a pontokat.

Húsz perc játékot után már tíz góllal is vezettek (12:2), de még a szünetben is magabiztos volt az előnyük (15:8), ám a második játékrész már a vendégeknek sikerült jobban, akik egészen kettő gólig is felzárkóztak a végül 25:22-es csurgói győzelmet hozó összecsapáson.

A kecskemétiek ezt követően még négy pontot szereztek a bajnokságban – hazai pályán a Budakalász és a Nemzeti Kézilabda Akadémia ellen -, de az eddig mindösszesen megszerzett 8 pont végül nem volt elég a bennmaradáshoz.

Legeredményesebb játékosaik Menyhárt Máté 90 és Enemoto Yuga 83 találattal, előbbi kézilabdázó – aki korábban Csurgón is szerepelt – a két csapat első találkozóján 8 alkalommal is betalált.  

A képlet egyszerű a szombati találkozó kapcsán, ugyanis, ha ma nyer az Eger a Budakalász ellen, úgy egy esetleges szombati győzelmük esetén egy helyet még tudnának javítani a pozíciójukon, de ha ma más eredmény születik az említett bajnokin, úgy a szombati találkozó a hazaiakhoz hasonlóan számukra is tét nélküli lenne.

Mérkőzés: Kecskeméti TE–Piroska Szörp – Csurgói KK (K&H Liga)  

Időpont: 2022. május 28. (17:00)

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét

További cikkek