Marcus

A Juventus megkörnyékezi az Arsenal sztárját

A Juventus felvette a kapcsolatot az Arsenallal Gabriel iránt érdeklődve, akit Matthijs de Ligt lehetséges helyettesének szemeltek ki.
A Juventus megkörnyékezi az Arsenal sztárját

Gabriel kulcsszerepet játszott abban, hogy az Ágyúsok a tavalyi szezonban európai helyen végeztek, miután egy évvel korábban lemaradtak róla. A brazil védő játszotta a legtöbb Premier League-percet az Arsenal teljes keretéből, ami megmutatta, mennyire fontos Mikel Arteta számára.

Alfredo Pedulla szerint a Juventus hajlandó meghallgatni az ajánlatokat a holland védő De Ligtért, ami azt jelenti, hogy a nyáron meg kell oldaniuk a pótlását.

A beszámoló azt állítja, hogy a Juventus felvette a kapcsolatot az Arsenallal Gabriel elérhetősége miatt, hogy pótolja De Ligtet ebben az átigazolási időszakban.

Annak ellenére, hogy Gabriel az észak-londoniak állandó játékosa, a Marseille-nél kölcsönadott William Saliba visszatérésével a francia könnyedén beilleszthető és pótolhatja Gabrielt.

Saliba kiváló szezont futott hazájában és a francia válogatottba is behívót kapott.

Ha az Arsenal jelentős összeget kaphat Gabrielért, akkor talán nem ez lenne a világ legrosszabb üzlete, hiszen a pótlása készen áll, anélkül, hogy az Arsenalnak az átigazolási piacon kellene vadásznia.

További cikkek