Vivi

A Marseille megelőzte a Manchester Unitedet a 29 éves védőért folytatott versenyben

Jonathan Clauss csatlakozik Marseille-hez, véget vetve a Manchester United üldözésének.
A Marseille megelőzte a Manchester Unitedet a 29 éves védőért folytatott versenyben

A Daily Mail információi szerint Jonathan Clauss a Marseille-hez szerződött, miután az RC Lens jóváhagyta az ajánlatukat, így véget értek a Manchester United reményei a szerződtetésére.

A Marseille annak ellenére szerezte meg a francia szélsőhátvéd szolgálatait, hogy a United a közelmúltban fokozta az iránta folytatott hajszát. Az ügylet lezárultával a francia a korábbi Granada-támadó Luis Suarez, Isaak Toure és Chancel Mbemba mellett a negyedik új játékos lesz a Marseille csapatában.

A korábban az Arminia Bielefeldben játszó Clauss a Lens színeiben a Ligue 1 egyik legjobb szélsőhátvédjeként szerzett komoly hírnevet.

A 29 éves játékos az elmúlt években nyolc góllal és 18 assziszttal jelentősen hozzájárult a Lens legutóbbi felemelkedéséhez. A hátvéd emellett négyszer szerepelt a francia válogatottban is.

Jonathan Clauss, a tehetséges jobbhátvéd szerződtetése, aki támadásban is tud nyújtani, megoldást jelenthetett volna a United problémáira. Mivel Erik ten Hag állítólag új jobbhátvédet keres Aaron Wan-Bissaka helyére, a jelek szerint ezek a tulajdonságok késztették arra a Manchester Unitedet is, hogy csatlakozzon a kereséséhez.

Aaron Wan-Bissaka egyértelműen küszködött a Man Unitednél, akár Ole Gunnar Solskjaer, akár Ralf Rangnick alatt. Hogy Ten Hag mit gondol róla, az még nem derült ki.

Eközben Clauss úgy tűnik, hogy úton van Marseille felé, így úgy tűnik, hogy a Manchester Unitednek másfelé kell fordítania a figyelmét. Clauss teljesítménye a Ligue 1 erőcsatárainál növelheti az esélyeit arra, hogy beválogassák a francia világbajnoki keretbe.

A Vörös Ördögöknél Diogo Dalot is ott van ezen a poszton, de ő sem meggyőző. Mivel Tyrell Malacia már aláírt a Feyenoordtól, csak az idő fogja eldönteni, hogy szerződtetnek-e egy hátvédet a védelem jobb oldalára.

További cikkek