Vivi

A PSG feltételeket szabott a Juventusnak a 17 millió eurós tehetség megszerzéséhez

A Paris Saint-Germain középpályásának, Leandro Paredesnek a jövője továbbra is a levegőben lóg.
A PSG feltételeket szabott a Juventusnak a 17 millió eurós tehetség megszerzéséhez

A 28 éves játékos iránt nagy az érdeklődés a Juventus részéről, és olaszországi hírek szerint a fővárosi klub már le is fektette a követeléseit egy esetleges átigazolással kapcsolatban. 

A Gazzetta dello Sport (via Canal Supporters) szerint a PSG és a Juventus tárgyalásokat kezdett Paredesről. A francia óriás mégis azonnal lefektette az alapot, hogy nem akarják elengedni őt egy egyszerű kölcsönszerződéssel.

A Ligue 1 jelenlegi bajnokánál két külön szerződéssel engedik távozni az argentint. Az első egy olyan kölcsönszerződés, amely vételi kötelezettséget is tartalmaz. A másik üzlet egy végleges eladás lenne. 

A középpályás Paul Pogba sérülése után a TuttoSport értesülései szerint a Juventus stratégiája egyértelmű: elválni Aaron Ramsey-től, akit már leigazoltak, és eladni Arthur Melót, akit a Valencia üldöz. 

Amint ez a két tranzakció lezajlik, a Serie A-sok remélik, hogy egy olyan minőségi, személyiséggel és nemzetközi tapasztalattal rendelkező középpályást szereznek vissza, mint a PSG-s Paredes.

 

További cikkek