Vivi

Alexis Sanchez leigazolása összesen mintegy 8 millió euróba kerülne az Internek

Az Internek összesen körülbelül 8 millió eurót kell költenie, hogy Alexis Sanchezt leigazolja a következő szezonra.
Alexis Sanchez leigazolása összesen mintegy 8 millió euróba kerülne az Internek

Ezt írja a római Corriere dello Sport című napilap mai nyomtatott kiadása, amely arról számol be, hogy a chilei távozása a várt 4-5 millió eurónál többe kerül a Nerazzurrinak, mivel a 2020-21-es szezontól elhalasztott bérfizetést is tartalmaz.

 

Az Internek összesen mintegy 8 millió eurót kell költenie, hogy Alexis Sanchezt a következő szezonra leigazolja.

Ezt írja a római Corriere dello Sport című napilap mai nyomtatott kiadása, amely arról számol be, hogy a chilei távozása a várt 4-5 millió eurónál többe fog kerülni a Nerazzurrinak, mivel az tartalmazza a 2020-21-es szezontól elhalasztott bérfizetéseket is.

Az Inter a nyáron mindenképpen el akarja adni Sanchezt, mivel a 33 éves játékosnak nincs helye a terveikben, és messze az egyik legjobban kereső játékosuk, mivel szerződése utolsó évében nettó 7 millió eurót keres, ami bruttó 10 millió euróba kerül.

A klub kész végkielégítéssel ösztönözni Sanchezt a távozásra, a szóba került összeg 4-5 millió euró körül mozog.

Ezen felül azonban a játékos 2020-21-es szezonbeli bérének egy részét, mintegy 3 millió eurót elhalasztották, hogy a klub számára a járvány miatt pénzügyileg nagyon nehéz időszakban könnyítsenek a bérköltségeken, és ezt a végkielégítéshez kell majd hozzácsapni.

További cikkek