Vivi

Az Aston Villa sztárja, Cameron Archer nem távozik, mivel több ajánlatot is elutasítottak

Cameron Archer nem fogja elhagyni az Aston Villát az átigazolási időszak zárása előtt, miután több ajánlatot is elutasítottak, mondták el a Football Insider forrásai.
Az Aston Villa sztárja, Cameron Archer nem távozik, mivel több ajánlatot is elutasítottak

A közelmúltban több Championship-klub is ajánlatot tett Archer nyári kölcsönvételére.

Steven Gerrard menedzser úgy véli, hogy a 20 éves csatárnak kulcsszerepe lesz a következő hónapokban.

A Villa most közölte az érdeklődő klubokkal, hogy minden ajánlatot visszautasít, mivel Gerrard szeretné, ha Archer az első csapatban maradna ebben a szezonban.

Mindez azután történt, hogy Archer a múlt héten új szerződést írt alá, amely 2028-ig szól.

Az angol U21-es válogatott játékosnak több potenciális kérője is volt, miután az előző szezon második felében a Preston North Endnél kölcsönben lenyűgöző teljesítményt nyújtott.

A North End színeiben 20 mérkőzésen hétszer volt eredményes, köztük egy emlékezetes győzelemmel a Blackpool elleni derbin, a Championshipben.

A Preston főnöke és Gerrard barátja, Ryan Lowe nagyon szerette volna visszahozni Archert Deepdale-be, de azóta szerződtette Troy Parrottot kölcsönbe a Tottenhamtől.

Archer Ollie Watkinsal és Danny Ingsel küzd majd a Villa Parkban az első számú csatár szerepéért, bár Gerrard két középcsatárral is dolgozott már.

Első Premier League-beli fellépését Gerrard irányítása alatt a kispadról tette meg az AFC Bournemouth elleni szombati (augusztus 6.) nyitónapi vereség alkalmával.

Ezzel már hét alkalommal lépett pályára nevelőklubjában, és négy gólt szerzett.

Az előző szezonban az EFL-kupa második fordulójában a Barrow ellen szerzett kalapácsütést, a Chelsea ellen pedig a következő fordulóban ugyanebben a bajnokságban fejjel vette be a kaput.

 

További cikkek