Tibor
forrás: pickhandball.hu

EDZŐMECCSET JÁTSZOTT A PICK SZEGED

A Pick Szeged férfi kézilabda csapata együtt edzett, majd edzőmeccset is játszott a szerb Crvena zvezdával.
EDZŐMECCSET JÁTSZOTT A PICK SZEGED fotó: pickhandball.hu

Csütörtök kora este a Pick Szeged együtt edzett, majd edzőmeccset is játszottak a szerb Crvena zvezdával.

A szegedieknek még három meccsük van hátra az idényből. Egy az alapszakaszból – május 27-én Dabason és kettő a magyar bajnoki döntőből.

Az edzések monotonságát csütörtök kora este megtörték, szegeden vendégeskedett a szerb első osztályban szereplő Crvena zvezda. Az sem volt véletlen, hogy a belgrádi piros-fehérek jöttek el hozzájuk, hiszen a patinás csapat mestere az Ratko Djurkovic, aki 2007-ben bajnok, 2006-ban és 2008-ban Magyar Kupa-győztes volt a Pick Szeged csapatával. A szurkolók által csak „Szigorúnak” becézett egykori játékosuk idény közben vette át a Zvezda irányítását, és tartotta bent a fiatal együttest. Két éves szerződést kötött a klubbal, amelynek a sportigazgatója szintén egy volt PICK Szeged-játékos, Nenad Perunicsics.

A közös edzés mellett edzőmeccs is szerepelt a programban, így a játék is főszerepet kapott. Potyogtak a gólok rendesen, a meccs krónikájához tartozik, hogy a PICK Akadémia játékosa, Radvánszki Zsolt ismét szerepet kapott, és megszerezte első gólját. Végül a magyar csapat fölényesen nyert, mozogtak, játszottak, készülnek tovább a hátralévő feladatokra.

További cikkek