EGYETLEN GYŐZELEMRE A HETEDIK HELYTŐL A CSATA

A női kosárlabda NBI 7. helyért folytatott párharcában a TFSE-MTK fogadja a LUDOVIKA-FCSM CSATA alakulatát.
EGYETLEN GYŐZELEMRE A HETEDIK HELYTŐL A CSATA fotó: csatabasketball.hu
SZERDA ESTE A VÁROSMAJORBAN FOLYTATÓDIK A TFSE-MTK ELLENI PÁRHARC. EGY ESETLEGES IDEGENBELI GYŐZELEMMEL A CSATA MEGSZEREZNÉ A HETEDIK HELYET ÉS VÉGET ÉRNE A SZEZON A CSAPATUK SZÁMÁRA.

Egy második negyedbeli megingást leszámítva tulajdonképpen sima győzelmet arattak nagypénteken a Ludovika Arénában. Mindössze háromszor változott a vezető csapat kiléte, és a negyvenből harminchét percig a Csatánál volt az előny.
Jobban dobták a büntetőket, a két- és hárompontosokat is.
Majdnem minden pályára lépő játékosuk szerzett pontot is, és hatan is elérték a tízes teljesítményindexet.
Sikerükkel megteremtették a lehetőségét, hogy szerdán az MTK kosárteremben lezárják a párharcot, és vele együtt az egész szezont is.

A lányok szeretteikkel tölthették a hétvégét, hogy aztán hétfőn és kedden újra edzésre jelentkezzenek. Húsvét második napján nem maradhatott el a locsolás a stáb részéről, Bódi Ferenc másodedző volt a szellemi atyja az akciónak.
A gyakorlásokon még egy picit csiszolni lehetett a támadást és a védekezést, speciálisan a TFSE-re készülve.
Ha szerdán is úgy játszanak, mint a párharc első felvonásán a VIII. kerületben, akkor jó eséllyel begyűjthetik a második győzelmet. Ellenfelük hátrányban még inkább veszíteni való nélkül játszhat, azaz minden adott egy kemény, a nézők számára élvezhető viadalhoz.
Talán tavasszal az utolsóhoz.

TFSE-MTK – LUDOVIKA-FCSM CSATA

A párharc állása: 0-1

MTK vívó- és kosárterem, szerda 19:00

A belépés ingyenes.

További cikkek