Tibor

GARCIA KO-VAL NYERT JAVIER FORTUNA ELLEN

A Los Angelesben megrendezett 140 kilogrammos súlycsoportban a hatodik menetben kiütéssel nyert Ryan Garcia.
GARCIA KO-VAL NYERT JAVIER FORTUNA ELLEN

Ryan Garcia (23-0, 19 KO) kiütötte Javier Fortunát (37-4-1, 26 KO) a hatodik menetben a Los Angeles-i Crypto Arénában.

Haney (28-0, 15 KO) nem tűnt elborzadva a veretlen könnyűsúlyú versenyző Ryan Garcia teljesítményétől, mondván, hogy azt tette, amit tennie kellett.

Devin szerint nehéz megmondani, hogy Ryan javult-e, mert a 33 éves Fortuna már nem a legjobb korban van. Fortuna úgy tűnt, mintha nem is próbált volna nyerni, ami miatt nem lehetett megmondani, hogy Ryan jobb lett-e, mióta Eddy Reynoso edzőt lecserélte Joe Goosenre. Goosen talán túlzásba esett, amikor Ryan erejét a nehézsúlyúakéhoz hasonlította. Ma este Ryan nem tűnt olyan erősnek, és ingatag stílusban küzdött.

Fortuna képes volt néhány szép ütést bevinni a küzdelemben, Ryan egyenesen állt fel és le, mint egy sovány vizes madár. Azt csinálta, amit kellett. Fortuna ravasz, de kiütötte őt onnan. Mindannyian tudtuk, hogy ki fogja hozni a legjobbat azon a ponton - mondta Devin Haney a Fighthype-nak, reagálva Ryan Garcia Javier Fortuna elleni hatodik menetes kiütéses győzelmére. A védekezése egy kicsit élesebbnek tűnt ma este - mondta Haney arra a kérdésre, hogy Ryan mutatott-e fejlődést. Nehéz volt megmondani, mert Javier Fortuna már nem igazán van a fénykorában - mondta Haney.

Ha Ryan maradna a 135-ös szinten, akkor a jövőbeni sikereire komoly esélye lenne, amíg távol tartja magát Haneytől, Vasyl Lomachenkótól és Gervonta Davistől. Ezek a srácok valószínűleg probléma nélkül megverik Ryant.

Ha 140-re megy fel, Ryan Garcia ugyanarra az útra lép, mint az olyan bunyósok, mint Adrien Broner. AB kiváló boxoló volt 130 és 135-ben, de amikor felment 140 és 147-be, a karrierje lejtmenetbe került. Nagy meccseken kellene lennie - mondta Haney arról, hogy Ryan kihívta Tank Davist. Meg kell néznünk. A világ legjobb bunyósai ellen akarok bunyózni. Már egy ideje mondom ezt. Senkit sem kerülök ki, és senkit sem kerülök el. Bárki is lesz az, készen állok rá. Októberben újra ringbe szállok. - mondta Haney.

További cikkek