Tibor
forrás: fradi.hu

ÍGY MOZOG AZ FTC KAPUSA A VÍZBEN!

A Ferencváros kézilabdacsapatának hálóőre, Bíró Blanka különleges rehabilitációját végzi a visszatérés előtt.
ÍGY MOZOG AZ FTC KAPUSA A VÍZBEN! fotó: fradi.hu

Bíró Blanka január végén, Az FTC női kézilabdacsapatának Brest elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését megelőző délelőtti edzésén rosszul lépett, ennek következében pedig jobb térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Már ekkor tudni lehetett, hogy műtét, majd hat-nyolc hónapos rehabilitáció vár rá, így elkezdődött eddigi pályafutása leghosszabb és legnehezebb fél éve.

Blani rehabilitációjában már a kezdetektől fogva fontos szerepet játszott egy különleges elem, a vízi torna, amelyet játékosunk annak a Pribélyi Péter vízi rehabilitációs szakembernek az irányítása mellett végzett, aki számára nem ismeretlenek a ferencvárosi kézilabdázók, hiszen korábban már Kovacsics Anikó súlyos sérülés utáni rehabilitációs munkájában is fontos szerepet vállalt.

A Fradi TV riportjából kiderül, hogyan élte meg Bíró Blanka a rehabilitáció fizikálisan és mentálisan is rendkívül megterhelő heteit, milyen kihívásokkal nézett szembe, hogyan segített ezek leküzdésében Péter és a vízi torna, és mikor térhet vissza a Ferencváros kapujába.

 

További cikkek