Tibor
forrás: pentathlon.hu

KÉT MAGYAR ÖTTUSÁZÓ A VILÁGKUPA ELŐDÖNTŐJÉBEN

Maximális létszámmal folytatja a versenyt Guzi Blanka és Réti Kamilla.
KÉT MAGYAR ÖTTUSÁZÓ A VILÁGKUPA ELŐDÖNTŐJÉBEN fotó: pentathlon.hu
A női kvalifikációval elkezdődött a világkupa 4. fordulója Ankarában. A magyar csapatot Guzi Blanka és Réti Kamilla képviselik, akik szépen vették az első akadályt és folytathatják a versenyt az elődöntőben.
 
Blanka jó hangulatban értékelte az „A” csoportban nyújtott teljesítményét.
„Igen nehezen ment a nap, víváson dolgoznom kellett rendesen, hogy ne mellé szúrjak, hanem tust adjak. A kombim korrekten sikerült, koncentrált voltam végig, ennek nagyon örülök! A nap “fénypontja” az úszás lett, amire a legjobban illő szó, a tragikomédia. Megcsúsztam a rajtkövön, belestem gyakorlatilag a vízbe, aztán világomat nem tudva elkezdtem evickélni, hogy valahogy túléljem ezt a 200 métert. Szörnyű egy érzés volt akkor és ott lemaradva a többiektől, de szerintem ez eddigi életem legemlékezetesebb úszása. ”
 
Kaminak is küzdős napja volt a páston, de holnap extrán szeretne koncentrálni a rangsoroló víváson.
„Víváson a mostanában tőlem megszokott “remek” kezdés volt megint, aludtam a páston és nehezen is jöttem ki a mélypontból, aztán felhergeltem magam és mentettem a menthetőt. Nagyon küzdős volt az egész. A kombin igyekeztem a lövészetre összpontosítani, ami sikerült is, mert azzal elég sokat jöttem fel, így futásban nem kellett maxot nyújtanom. Összességében annak örülök, hogy az elmúlt időszakban az élmezőnyhöz tudtam tartozni a laser run-ban, hiszen erre a számra készültem a legkeményebben és a sok munka meghozza az eredményt. A holnapi napra koncentrált állapotba szeretnék kerülni ez az elsődleges célom.”
 
 
További cikkek