Tibor

SERENA WILLIAMS TORONTÓBAN LÉP PÁLYÁRA

A háromszoros korábbi bajnokhoz csatlakozik a világelső Iga Swiatek, a négyszeres major-győztes Naomi Osaka és a hazai kedvenc Bianca Andreescu.
SERENA WILLIAMS TORONTÓBAN LÉP PÁLYÁRA

Miután június végén két füves pályás versenyen tért vissza, Serena Williams a jövő hónapban Torontóban folytatja a WTA Touron való versenyzést.

Csütörtökön a National Bank Open szervezői bejelentették, hogy a 23-szoros major-bajnoknő is szerepel a WTA 1000-es versenyen. Williams háromszoros korábbi győztes, és legutóbbi, 2019-es útján a döntőig jutott.

Abban az évben Bianca Andreescu ellen az első szettben hátsérülés miatt feladni kényszerült a mérkőzést. Az akkori tinédzser aztán a 2019-es US Openen legyőzte Williamst, és ezzel Kanada első major egyéni címvédője lett. A Top 50-en kívül rangsorolt Andreescu wild cardot kapott a hazai rendezésű torna idei kiadására.

A tour legjobb 30 játékosa, élükön a világelső Iga Swiatek Iga Swiatekkel, mind ott van a mezőnyben. A négyszeres major-győztes Naomi Osaka és a 2020-as Australian Open címvédője, Sofia Kenin is ott van, aki Williamshez hasonlóan védett helyezéssel jutott be.

 

További cikkek