Tibor

WRIGHT FELFRISSÜLT A CIMVÉDÉSE ELŐTT

A világelső Peter Wrighte a szabadsága után feltöltődött, és szeretné megnyerni a Premier ligát.
WRIGHT FELFRISSÜLT A CIMVÉDÉSE ELŐTT

Peter Wright reméli, hogy csütörtökön Londonban folytathatja a Cazoo Premier League kihívását, miután kihagyta a múlt hétvégi Gambrinus Czech Darts Opent.

A világbajnok két bajnoki estével a Premier League tabellájának negyedik helyén áll, és James Wade ellen készül a The O2-ben.

Wright a közelmúltban a Premier League negyeddöntőiben szenvedett vereséget Dublinban, Glasgow-ban és Sheffieldben, valamint háromszor is a legjobb 32 között búcsúzott a European Touron.

A világelső azonban úgy döntött, hogy kihagyja a múlt hétvégi prágai versenyt, hogy pihenhessen a sűrű időszak előtt, és most arra törekszik, hogy a csütörtöki, Wade elleni mérkőzésre felpörögjön.

"Ez az én ötletem volt, hogy kivegyek egy kis pihenőt, hogy helyreálljon a karom és a koncentrációs szintem - mondta Wright a SENZ At The Oche című műsorában. Szükségem volt néhány napra, hogy újrainduljak. Tudom, hogy sűrű időszak áll előttem. Itt-ott kivettem egy kis időt, hogy feltöltődjek és megfelelően koncentráljak. Az emberek különböző dolgokat csinálnak, és azt kell tenned, ami neked megfelelőnek tűnik. Szeretném megnyerni a Premier League-et. "

2022 Cazoo Premier League 15. este - The O2, London
Május 19., csütörtök
Negyeddöntők
Gerwyn Price vs. Jonny Clayton
Michael Smith - Michael van Gerwen
James Wade - Peter Wright
Joe Cullen - Gary Anderson

Elődöntők
Price/Clayton v Smith/Van Gerwen
Wade/Wright v Cullen/Anderson

 

További cikkek