Vivi

A Barcelona és a Real Madrid 100 millió eurós ajánlatot tett a középpályás szerződtetésére

A szuperügynök Jorge Mendes megint belevágott, és egyik legértékesebb ügyfelét Európa legnagyobb csapataihoz irányítja.
A Barcelona és a Real Madrid 100 millió eurós ajánlatot tett a középpályás szerződtetésére

A City álláspontja a kérdésben azonban egyértelmű, nem akarnak megválni Bernardótól. A középpályás az elmúlt szezonban Európa egyik legjobb játékosa volt, de erőfeszítései nem voltak elegendőek ahhoz, hogy a Bajnokok Ligájába vezessék őket.


A beszámoló szerint Bernardo a hírek szerint valahol 80-100 millió euróba kerül majd. Pep Guardiola az Olympique Lyonnais támadó középpályásával, Lucas Paqueta-val szeretné pótolni őt, de a brazil érkezése teljesen Bernardo jövőjétől függ.

A Barcelonát egész nyáron kapcsolatban hozták a 27 éves játékossal. A játékos is szívesen csatlakozna Xavi csapatához, hiszen gyerekkori szurkolója a klubnak. A személyi feltételekkel nem lesz gond, hasonlóan a Raphinha és Jules Kounde üzlethez.

Az árcédula azonban biztosan az lesz. Ha a Blaugranák nem tudják eladni Frenkie de Jongot a nyáron - közel 85 millió euróért -, akkor Bernardo szerződtetését semmiképp sem engedhetik meg maguknak.

Xavi állítólag Pedri és Bernardo segítségével szerette volna újraalkotni az Andres Iniestával való partnerségét, de jelen állás szerint ez egy távoli álom.

Ettől függetlenül a Real Madrid pletykái teljesen frissek. A Los Blancók 100 millió euró körüli összegért vásárolták meg Aurelien Tchouamenit az AS Monacótól, amivel úgy gondolták, hogy az átigazolási időszak véget ért.

Ráadásul mivel Luka Modric, Toni Kroos, Feder Valverde és Eduardo Camavinga fedezi a központi középpályás szerepköröket, nehéz elképzelni, hogy Bernardo hova illeszkedne.

További cikkek