Vivi

A Barcelona és a Sevilla megegyezett Jules Kounde áráról

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a Chelsea és a Sevilla közeledik a megállapodáshoz Jules Kounde átigazolásáról. Azt sugallták, hogy a Blaugrana még nem tett írásos ajánlatot a franciáért, de arra kérték, hogy utasítson vissza minden érte érkező ajánlatot. Most azonban Gerard Romero friss értesülése szerint újabb fejlemények történtek a Barcelona és a Sevilla között a franciáról folytatott tárgyalásokban. A frissítés azt állítja, hogy a Barcelona igazgatója, Mateu Alemany mostanra megegyezett Kounde áráról a sevillai kollégájával, Monchival. Mivel a díjban már megegyeztek, most már a 23 éves játékoson múlik, hogy a Barcát vagy a kékeket választja-e. Maga Romero korábban azt állította, hogy Kounde szíve szerint Barcelonába igazolna. A spanyol újságíró számolt be először arról, hogy a francia válogatott játékos már az átigazolás előtt megegyezett a Blaugranával. Romero részleteket is elárult az állítólagos szerződéssel kapcsolatban, azt állítva, hogy egy négyéves megállapodásról van szó, amely számos változó záradékot tartalmaz, többek között a védő közelmúltbeli combhajlítósérüléseivel kapcsolatos záradékot. Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a Chelsea és a Sevilla közeledik a megállapodáshoz Jules Kounde átigazolásáról. Azt sugallták, hogy a Blaugrana még nem tett írásos ajánlatot a franciáért, de arra kérték, hogy minden érte érkező ajánlatot utasítson vissza. Most azonban Gerard Romero friss értesülése szerint újabb fejlemények történtek a Barcelona és a Sevilla között a franciáról folytatott tárgyalásokban. A frissítés azt állítja, hogy a Barcelona igazgatója, Mateu Alemany mostanra megegyezett Kounde áráról a sevillai kollégájával, Monchival. Mivel a díjban már megegyeztek, most már a 23 éves játékoson múlik, hogy a Barcát vagy a kékeket választja-e. Maga Romero korábban azt állította, hogy Kounde szíve szerint Barcelonába igazolna. A spanyol újságíró számolt be először arról, hogy a francia válogatott játékos már az átigazolás előtt megegyezett a Blaugranával. Romero részleteket is elárult az állítólagos szerződéssel kapcsolatban, azt állítva, hogy egy négyéves megállapodásról van szó, amely sok változó záradékot tartalmaz, többek között a védő közelmúltbeli combhajlítósérülésével kapcsolatos záradékot. Mivel továbbra is ellentétes hírek látnak napvilágot a helyzettel kapcsolatban, még nem tudni, hogy Kounde hol köt ki, miután elhagyja a Sevillát, ami minden bizonnyal nem lesz biztos. A Chelsea és a Barcelona a nyár elején párbajozott egymással Raphinha szerződtetéséért, a katalánok kerekedtek felül a hajszában. Minden bizonnyal érdekes lesz látni, hogy a villám kétszer csap-e be.
A Barcelona és a Sevilla megegyezett Jules Kounde áráról

Most azonban Gerard Romero friss értesülése szerint újabb fejlemények történtek a Barcelona és a Sevilla között a franciáról folytatott tárgyalásokban.
A frissítés azt állítja, hogy a Barcelona igazgatója, Mateu Alemany mostanra megegyezett Kounde áráról a sevillai kollégájával, Monchival. Mivel a díjban már megegyeztek, most már a 23 éves játékoson múlik, hogy a Barcát vagy a kékeket választja-e.

Maga Romero korábban azt állította, hogy Kounde szíve szerint Barcelonába igazolna. A spanyol újságíró számolt be először arról, hogy a francia válogatott játékos már az átigazolás előtt megegyezett a Blaugranával.

Romero részleteket is elárult az állítólagos szerződéssel kapcsolatban, azt állítva, hogy egy négyéves megállapodásról van szó, amely számos változó záradékot tartalmaz, többek között a védő közelmúltbeli combhajlítósérüléseivel kapcsolatos záradékot.


Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a Chelsea és a Sevilla közeledik a megállapodáshoz Jules Kounde átigazolásáról. Azt sugallták, hogy a Blaugrana még nem tett írásos ajánlatot a franciáért, de arra kérték, hogy minden érte érkező ajánlatot utasítson vissza.

Most azonban Gerard Romero friss értesülése szerint újabb fejlemények történtek a Barcelona és a Sevilla között a franciáról folytatott tárgyalásokban.


A legfrissebb információ szerint a Barcelona igazgatója, Mateu Alemany mostanra megegyezett Kounde áráról a sevillai kollégájával, Monchival. Mivel a díjban már megegyeztek, most már a 23 éves játékoson múlik, hogy a Barcát vagy a kékeket választja-e.

Maga Romero korábban azt állította, hogy Kounde szíve szerint Barcelonába igazolna. A spanyol újságíró számolt be először arról, hogy a francia válogatott játékos már az átigazolás előtt megegyezett a Blaugranával.

Romero részleteket is elárult az állítólagos szerződéssel kapcsolatban, azt állítva, hogy egy négyéves megállapodásról van szó, amely sok változó záradékot tartalmaz, többek között a védő közelmúltbeli combhajlítósérülésével kapcsolatos záradékot.

Mivel továbbra is ellentétes hírek látnak napvilágot a helyzettel kapcsolatban, még nem tudni, hogy Kounde hol köt ki, miután elhagyja a Sevillát, ami minden bizonnyal nem lesz biztos.

A Chelsea és a Barcelona a nyár elején párbajozott egymással Raphinha szerződtetéséért, a katalánok kerekedtek felül a hajszában. Minden bizonnyal érdekes lesz látni, hogy a villám kétszer csap-e be.

További cikkek