Vivi

A Bayern München egyre biztosabb Matthijs de Ligt leigazolásában

A Bayern München egyre biztosabb abban, hogy sikerül tető alá hozni a Matthijs de Ligt szerződtetését a Juventustól
A Bayern München egyre biztosabb Matthijs de Ligt leigazolásában

A hollandot az elmúlt hónapokban a Chelsea-vel és a Bayernnel is erősen összefüggésbe hozták, de miután Hasan Salihamidzic és a Juventus vezetői hétfőn Torinóban pozitív tárgyalásokat folytattak, most már valószínűnek tűnik, hogy a bajorok lesznek De Ligt célpontja a nyáron.

A hétfői tárgyalásokról távozva a Bayern igazgatója, Salihamidzic, amikor a 22 éves játékosról kérdezték, azt mondta: "Meglátjuk, Matthijs de Ligt ügyletéről nem tudok semmit mondani. Optimizmus? Mindig optimisták vagyunk".

Az optimizmus egy üzletet illetően jogos. A múlt héten arról számoltak be, hogy bár a Chelsea érdeklődött, a Bayern München úgy vélte, jelenleg ők De Ligt preferált célpontja, a védőre nagy hatással volt az a projekt, amelyet Salihamidzic sportigazgató és Julian Nagelsmann vezetőedző javasolt a képviselőinek.

Ami még mindig akadályozhatja az üzletet, az a Juve értékelése De Ligtről. A Bayern állítólag nem hajlandó kifizetni a La Vecchia Signora 100 millió eurós árát, ami minden idők legdrágább védőjévé tenné a korábbi Ajax-kapitányt.

Mivel De Ligt inkább a Bayernhez, mint a Chelsea-hez igazol, a Kékek az SSC Napoli sztárja, Kalidou Koulibaly felé fordították figyelmüket - és most már a Juve előtt - akiknek De Ligtet kell pótolniuk - a szenegáli megszerzésének favoritjai, mivel három középső védőt szeretnének megszerezni a nyáron.

További cikkek