Vivi

A Borussia Dortmund nem hallgatja meg a 120 millió euró alatti ajánlatokat Jude Bellinghamért 2023-ban

A ma 19. életévét betöltő középpályás már világossá tette, hogy a nyáron nem fogja elhagyni Dortmundot.
A Borussia Dortmund nem hallgatja meg a 120 millió euró alatti ajánlatokat Jude Bellinghamért 2023-ban

Jude Bellingham a Borussia Dortmund egyik legjobban teljesítő játékosa volt az elmúlt 18 hónapban, és teljesítménye miatt olyan csapatok érdeklődését is felkeltette, mint a Real Madrid, a Liverpool és a Manchester United. 

A BVB főnökei pedig jövő nyáron még tárgyalni sem lennének hajlandóak az érdeklődő klubokkal, ha nem kapnának legalább 120 millió eurós ajánlatot Bellinghamért. Erről a SportBILD számol be, akik hozzáteszik, hogy egyelőre egyetlen klub sem érdeklődött hivatalosan az angol válogatott játékos iránt.

Bellinghamnek nincs feloldási záradék a Borussia Dortmund szerződésében, amelyből még három év van hátra. Így a Dortmundon nem nehezedik nyomás, hogy egyhamar eladja őt.

Bellingham az elmúlt szezonban 43 alkalommal lépett pályára minden bajnokságban a Borussia Dortmund színeiben, hat gólt szerzett és további 14 asszisztot adott. A következő szezonban ismét fontos szerepet kaphat, hiszen a fekete-sárgák a Bayern München ellen akarnak harcolni a Bundesliga címért.

Érdekes lesz látni, hogy mit hoz a hosszú távú jövő Jude Bellingham számára, aki igazi szurkolói kedvenccé vált a Borussia Dortmundnál. Egyesek még a BVB jövőbeli csapatkapitányaként is tekintenek Bellinghamre, és a középpályás áprilisban azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezi a növekvő felelősséget, amit a csapaton belül kap.

További cikkek