Vivi

A játékos érdeklődik az Evertonhoz való visszatérés iránt - Megváltozott a diskurzus

A Goal mai francia kiadása egy hosszú történetet közöl a Paris Saint Germain hátralévő átigazolási időszakáról, azt állítva, hogy a klub több távozó játékoson is dolgozik a csapatból.
A játékos érdeklődik az Evertonhoz való visszatérés iránt - Megváltozott a diskurzus

A távozó ajtóhoz közel álló játékosok egyike állítólag Idrissa Gueye. És kiderült, hogy az Evertonhoz való visszatérés tűnik a legerősebb lehetőségnek az asztalon ebben a szakaszban.

A beszámoló még a Galatasaray érdeklődését is felidézi, akiknek Franciaországban voltak képviselői, hogy meggyőzzék a játékost. Ő azonban nem akarta a költözést, és mivel egy év van hátra a szerződése lejártáig, a PSG sürgető vágya, hogy pénzt keressen az eladásával.

A Goal azt állítja, hogy "megváltozott a diskurzus" a távozással kapcsolatban, mióta az Everton üldözése felbukkant. Állítólag Gueye valóban érdeklődik a Toffees-hez való visszaköltözés iránt.

A beszámoló azt állítja, hogy a PSG és a Goodison Parkiak közötti tárgyalások 'folyamatban vannak', és egyértelművé teszi, hogy az angol klub nincs egyedül a szerződtetésért, mivel több oldal is érdeklődik a középpályás iránt.

A hét elején a L'Equipe már elárulta, hogy az Everton megtette az 'első kapcsolatfelvételt' Gueye-ért, és úgy tűnik, most már zöld utat kapott a játékos.

További cikkek