Vivi

A Julien - Schalke sztori újabb fordulatot vesz

Egy francia újságíró, Marc Mechenoua szerint azonban még mindig van esély arra, hogy az üzlet létrejöjjön.
A Julien - Schalke sztori újabb fordulatot vesz

Nos, a Chris Jullien és a Schalke közötti történet esetében úgy tűnik, hogy még mindig van remény arra, hogy a skót első osztályból a Bundesligába kerüljön a kiesett középpályás.

Tegnap jelentették, hogy Jullien ügynökei és a német klub képviselői között nem sikerült megegyezni, annak ellenére, hogy a játékos a jelek szerint átesett egy szigorú orvosi vizsgálaton, és Jullien visszarepült Glasgow-ba.

Julliennek nehéz döntést kell hoznia. Ha ez az alku még mindig lehetséges, akkor biztosan lehet kompromisszumot kötni a pénzügyek terén.

Egyértelmű, hogy Jullien-nek nincs jövője a Celticnél Ange Postecoglou alatt, és valószínűleg ez már jóval azelőtt is így volt, hogy a játékos nyilvánosságra hozta a játékidővel kapcsolatos sérelmeit és azt, hogy mely játékosokat játszatják előtte. És bármennyire is biztató volt hallani, hogy a játékos eredetileg maradni akart, és harcolni a helyéért, az esélyek szerint Jullien nehéz feladat elé nézett, hogy ezt megtegye.

Ha a Schalke-üzlet létrejön, akkor érdemes megfontolni, hogy talán ez a legjobb, amit a játékos kaphat. Egy jól támogatott klubnál lesz, egy rendkívül kompetitív bajnokságban, és annak ellenére, hogy a közelmúltban a pályán és azon kívül is gondok voltak, a kieséses szezon a Schalke számára a mélypontot jelentette, most már csak felfelé vezet az út.

Vannak más klubok is, amelyek állítólag érdeklődnek Chris Jullien iránt, a francia Liga 1-ben szereplő Rennes és a Lorient is érdeklődik a játékos iránt, de még ha a Franciaországba való visszatérés jelentheti is a vonzerőt Jullien számára, egyikük sem alakította az érdeklődést olyan ajánlattá, mint a Schalke. Ez már önmagában is megér egy további megfontolást.

Az egyik fél kristálytiszta helyzetet teremtett azzal, hogy elfogadta a Schalke ajánlatát, talán az lenne a legjobb, ha a másik fél most ugyanezt tenné.

További cikkek