Vivi

A Man United szurkolói dühöngenek

Man United szurkolók dühöngenek, ahogy a Juventus középpályás Adrien Rabiot kapcsolatai felbukkannak... mivel egyesek azzal vádolják a klubot, hogy " pánikot keltenek" és "soha nem tanulnak".
A Man United szurkolói dühöngenek

A Manchester United szurkolóit feldühítették azok a hírek, amelyek a klubot a Juventus középpályásával, Adrien Rabiotal hozták kapcsolatba.

Ahogy arról az Athletic is beszámolt, a francia a Vörös Ördögök vezető opciójaként tűnt fel, akik a vasárnapi, Brighton elleni vereséget követően szeretnék bővíteni a keretet.

A beszámoló azt állítja, hogy Erik ten Hag csapatának "döntenie kell", hogy a Barcelona középpályása, Frenkie de Jong mellett vagy helyett Rabiot szerződtetését is hajszolják-e tovább, hiszen ő az első számú célpontjuk a középpályán.

A szurkolók a közösségi médiában megkérdőjelezték a Rabiot utáni döntést, egyesek szerint ez egy pánikvásárlás lenne.

Az egyik rajongó ezt írta: "Konkrét célpontoktól elmentünk oda, hogy bárkit megszerezzünk, aki elérhető áron kapható. A Man Utd sosem tanul.'

A 27 éves Rabiot szerződésének utolsó évében jár az olasz óriásnál, ami azt jelenti, hogy egy Olaszországon kívüli csapat megkörnyékezheti, hogy 2023 nyarán ingyen átigazolással szerződtesse. 

Így a Juve inkább a piaci árnál kevesebbért adhatja el a 29-szeres válogatott játékost, minthogy jövőre a semmiért veszítse el.

A Sportsmail július végén arról számolt be, hogy Rabiot kénytelen volt a Juventus U23-as csapatával edzeni, miután nem részletezett "személyes okok" miatt kimaradt a szezon előtti túracsapatból, a francia PSG és Lyon átigazolási érdeklődése közepette.

A Serie A csapata már elengedte Aaron Ramsey-t szabad átigazolásra, és Rabiot-t, valamint középpályástársát, Arthur Melót is szívesen elengedné - és évi 18 millió fontot spórolna a béreken, ha mindannyian továbbállnának. 

A három központi középpályást nem tekintik a Juventus hosszú távú taktikai stratégiájának részének, miután a hónap elején Paul Pogba ingyenesen átigazolt a Manchester Unitedtől. 

 

További cikkek