Vivi

A Man Utd a 35 éves Tom Huddlestone-t szerződteti U21-es edzőnek a Hull City elbocsátása után

Tom Huddlestone útban lehet a Manchester United felé, mivel a Hull City korábbi sztárja játékos-edzői állást kaphat az Old Traffordon, ahol az U21-es csapattal dolgozhatna.
A Man Utd a 35 éves Tom Huddlestone-t szerződteti U21-es edzőnek a Hull City elbocsátása után

Lehet, hogy nem az a középpályás, akit a Manchester United egész nyáron üldözött, de a Vörös Ördögök hamarosan bejelentik Tom Huddlestone szerződtetését, miután a Hull City elengedte.

A The Telegraph szerint a United Huddlestone-nak játékos-edzői feladatot ad az U21-es csapatnál, mivel a Hull korábbi középpályása edzői pozícióba megy át. A Liverpool a nyáron egy hasonló sokkoló szerződtetést pecsételt meg Jay Spearing visszahozásával a klubhoz, és úgy gondolják, hogy Huddlestone hasonló szerepet fog betölteni a Unitednél.

Paul McShane tavaly lényegében ugyanezt a szerepet töltötte be, amíg bele nem egyezett, hogy teljes munkaidőben a Unitednél legyen fejlesztőedző. De miután a United bejelentette, hogy a korábbi Blackburn-sztár, Benni McCarthy csatlakozik az edzői stábhoz az Old Traffordon, egyértelmű, hogy Erik ten Hag szeretné tapasztalatokkal elárasztani a klubot.

Huddlestone ugyan játékoskarrierje végéhez közeledik, de a United úgy érzi, hogy a színfalak mögött értékes tapasztalatokkal gazdagodhat. A középpályás tekintélyes karriert futott be, 580 alkalommal lépett pályára a Derby, a Hull és a Tottenham színeiben.

A United továbbra is üldözi a barcelonai Frenkie de Jongot, és természetesen Huddlestone leigazolása sem alternatíva. Ehelyett a United tapasztalatokkal tölti fel az edzői stábját, McCarthy szorosan együtt fog dolgozni Marcus Rashforddal és Anthony Martialral.

Mindkét új edző azonban kihagyhatja a közös munkát Cristiano Ronaldóval, akit többször is kapcsolatba hoztak a távozással. A 37 éves játékos távozásával kapcsolatos félelmeket enyhítette, hogy vasárnap lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Unitedben, de a főnökök nem elégedettek a csatárral.

A United állítólag haragudott Ronaldóra, amiért rossz példát mutatott a Rayo Vallecano elleni 1-1-es döntetlen során. Ronaldót a félidőben lehozták, és tíz perccel a végső sípszó előtt elhagyta a stadiont - írja a The Sun.

 

További cikkek