Vivi

A Man Utd csereátigazolása újra napirenden van

Az Ajax megerősítette, hogy benne van az üzletben.
A Man Utd csereátigazolása újra napirenden van

A Manchester United vezetőedzőjének, Erik ten Hagnak az Antony szerződtetésével kapcsolatos reményei új lendületet kaptak, miután az Ajax megerősítette, hogy hosszú távú utódját szerződtették az amszterdami klubhoz.

A Manchester United főnöke, Erik ten Hag hatalmas átigazolási lökést kapott, miután az Ajax megerősítette Antony hosszú távú utódjának szerződtetését.

A holland óriás befejezi Francisco Conceicao szerződtetését a Portótól, aki a brazil csatárhoz hasonló poszton játszik. Ten Hag szeretné, ha Antony az ideális XI-ben lenne az Old Traffordon, és a brazil csatár szeretne újra találkozni korábbi edzőjével, miután nyomást gyakorolt az Ajaxra, hogy fontolóra vegye, hogy a nyári időszakban a Vörös Ördögökhöz igazoljon.

Antony - a holland csapat sztárjátékosa az elmúlt szezonban - bízik abban, hogy újraélesztheti a Ten Haggal való szoros kapcsolatát, miközben a játékos képviselői a közelmúltban Európába utaztak, hogy segítsenek tárgyalni egy üzletről ebben az ablakban.

A jobb oldali támadó Conceicao annak nyomán csatlakozik a holland óriásokhoz, hogy a klub a Tottenhamtől szerződtette a csatár Steven Bergwijn-t is. Ez a két játékos hasonló támadó pozíciót tölt be, mint Antony, ami megkönnyítheti a nyáron a Unitedhez való költözését. Mindhárman jobb oldali támadó játékosok.

A 19 éves Conceicao az elmúlt szezonban áttörést ért el a Portóban, és az U21-es válogatott sztár - aki a portugál klub főnökének, Sergio Conceicaónak a fia - most arra készül, hogy az Eredivisie-be váltson.


Az Ajax technikai vezetője, Gerry Hamstra most megerősítette, hogy a portugál tinédzser szerződtetése nem csak a jövőre vonatkozik. Nem volt hajlandó teljesen kizárni Antony távozását, és bevallotta, hogy a hosszú távú utódlási terv már készen áll.

"Egyrészt szeretnénk, ha azonnal bevethető játékosaink lennének, ha Bajnokok Ligája-érmes játékosokat veszítünk el" - mondta Hamstra a Het Paroolnak. "De az Ajaxnál továbbra is hosszú távon is gondolkodunk. Hogy ez milyen gyorsan történik, az több tényezőtől függ.
"El tudom képzelni, hogy egy portugál vagy európai esetében ez egy kicsit gyorsabban megy, mint egy dél-amerikai fiú esetében. Szóval Conceicao egy újabb példa arra, hogy az utódot, ebben az esetben Antony-t, bevesszük a válogatottba.

"Mi most ezt a csoportot szeretnénk egyben tartani. Feltételezem, hogy senki nem hagyja el többé ezt a magot. Persze soha nem lehet azt mondani, hogy soha, ezt mostanra már megtanultam."

 

További cikkek