Marcus

A Napoli felveszi a kapcsolatot a Man Utd védőjéért

Olasz lapértesülések szerint a Napoli felvette a kapcsolatot a Manchester United védőjével, Eric Baillyval egy esetleges átigazolás ügyében, miközben a távozó Kalidou Koulibaly helyére keresik a pótlást.
A Napoli felveszi a kapcsolatot a Man Utd védőjéért

Alfredo Pedulla arról számolt be, hogy a Serie A óriásai, a Napoli érdeklődött a 28 éves Vörös Ördögök védőjének leigazolásának lehetőségéről, miután Di Marzio elárulta, hogy az olasz klub a küszöbén áll, hogy elveszítse Koulibalyt aki a Chelsea játékosa lesz hamarosan.

Bailly, aki kedden a Liverpool elleni barátságos mérkőzésen lenyűgöző teljesítményt nyújtott, szívesen maradna és harcolna Erik ten Hag terveiben a következő szezonban is, azonban úgy vélik, hogy a Vörös Ördögök nyitottak az elefántcsontparti védő eladására.

Bailly volt José Mourinho első szerződtetése a klubnál és az elefántcsontparti játékos a mérkőzések többségén szerepelt debütáló szezonjában az Old Traffordon.

Bailly azonban hat szezonos pályafutása során sok sérülést szenvedett, 98 mérkőzést kihagyva a Vörös Ördögöknél, aminek következtében a 28 éves játékos a United csapatában a ranglétrán hátrébb került.

Bailly eladása jó lezárás lenne a Vörös Ördögök számára, hiszen bár Bailly erős védő, sérülésveszélyes játékos, aki több mint 4 millió fontot keres évente.

További cikkek