Marcus

A REAL 50 MILLIÓ EURÓS AJÁNLATOT FONTOLGAT GNABRYÉRT

A spanyol Defensa Central beszámolója szerint Serge Gnabry ismét a Real Madrid érdeklődésének tárgyává vált egy esetleges átigazolással kapcsolatban a nyári átigazolási időszakban.
A REAL 50 MILLIÓ EURÓS AJÁNLATOT FONTOLGAT GNABRYÉRT

Serge Gnabry stabil lábakon állt a pályafutása, mióta közel fél évtizede a Bayern Münchenhez szerződött. A német válogatott támadó mind a klub, mind a nemzeti válogatott alapemberévé vált és valószínűleg ott lesz a 2022-es FIFA-világbajnokságra Katarba tartó repülőgépen még ebben az évben.

A 26 éves játékos eddig 171 fellépésén 64 gólt és 40 asszisztot gyűjtött a Bayern München színeiben. Gnabry azonban bizonytalan jövő elé néz a Bayern Münchennél, miután a Bundesliga-bajnokkal kötött szerződésének utolsó évébe lép. Egy ilyen helyzet több európai élvonalbeli klub, köztük a Real Madrid figyelmét is felkeltette.

A Los Blancos eredetileg úgy tervezte, hogy a nyári átigazolási időszakban nem veti bele magát a szélső támadó piacába, annak ellenére, hogy nem sikerült megszerezni Kylian Mbappé szolgálatait egy Bosman-üzlet keretében. A Real Madrid tervei azonban az elmúlt hetekben megváltoztak a Marco Asensio jövőjét övező burjánzó bizonytalanságok közepette.

A spanyol válogatott játékos a nyári átigazolási időszakban távozhat a Santiago Bernabeuból, ami arra kényszeríti a Real Madridot, hogy átkutassa a piacot a pótlására. Gnabry így ismét életképes célpontként tűnt fel a Real Madrid számára, annak ellenére, hogy a legutóbbi hírek szerint idén már nem üldöznék őt.

Ugyanakkor széles körben elterjedt hírek szerint Gnabry a Bayern Münchenben akar maradni, ami megnehezítheti a Real Madrid dolgát. A Bundesliga-bajnokok azonban készek megválni a német válogatott játékostól, ha egy kérő 50 millió eurót áldoz a szolgálataiért.

Mivel az AC Milan és az Arsenal nyomon követi Asensiót, a spanyol óriások mérlegelik Gnabry 50 millió eurós vételárát, mivel lehet, hogy úgy tudnák megszerezni őt, hogy nem kell sokat fizetniük zsebből. A Bayern München támadójának átigazolása azonban Asensio esetleges nyári távozásától függ.

További cikkek