Vivi

A Real Madrid 2023-ra kiemelt célpontjává tette Bellinghamet

A Liverpool és a Chelsea ellen készülnek harcba szállni a 85 millió fontos angol sztárért, és a középpályán akarják őt a csodagyerekekkel, Aurelien Tchouamenivel és Eduardo Camavingával párosítani.
A Real Madrid 2023-ra kiemelt célpontjává tette Bellinghamet

A Real Madrid a hírek szerint a Borussia Dortmund középpályását, Jude Bellinghamet teszi jövőre fő átigazolási célpontjává.

A spanyol bajnokok már a nyári átigazolási időszakban is szorgoskodtak: Aurelien Tchouamenit hozták el a Monacótól.

Úgy döntöttek, hogy idén nyáron nem lépnek Bellinghamért, mivel fokozatosan szeretnék felépíteni új kinézetű középpályájukat.

Az AS szerint azonban eltökéltek abban, hogy 2023-ban szerződtetik az angolt, és a 22 éves Tchouameni és a még mindig csak 19 éves Eduardo Camavinga mellé.
A Real Madrid soraiban ott van Federico Valverde is, aki a tavalyi szezonban a Bajnokok Ligája-döntő győztes gólját készítette elő, és csak a jövő hónapban tölti be a 24. életévét.

A Los Blancosok az elmúlt években figyelemre méltó eredményt értek el Európában, az elmúlt kilenc szezonban öt alkalommal nyerték meg a Bajnokok Ligáját.

Sikerüket a Casemiro, Toni Kroos és Luka Modric alkotta középpályás trió köré építették.

Mindhárman betöltötték a harmincas éveiket, és az utóbbi kettőnek már csak egy év van hátra a szerződéséből. 


A Real Madridnál tisztában vannak vele, hogy ezek a játékosok nem folytathatják örökké, és úgy tűnik, már most a jövőre szegezik egyik szemüket. 

Úgy tudni, hogy Bellingham valószínűleg 100 millió euró körüli összegbe kerülne, bár a spanyol óriások dönthetnek úgy is, hogy megpróbálkoznak egy 90 millió eurós kezdeti ajánlattal.

Az aláírásáért a Premier League duója, a Liverpool és a Chelsea is versenybe szállhat, akik akár kilenc számjegyű összeget is hajlandóak lennének költeni a tinédzserre, hogy visszacsábítsák Angliába.

Bellinghamnek még három év van hátra a Dortmundnál, és a szerződésében nincs felszabadítási záradék, így a német csapat erős pozícióban van a tárgyalóasztalnál.

A mindenre elszánt középpályás szerdán tölti be a 19. életévét, de már most az európai futball egyik legtehetségesebb játékosának számít, hiszen az elmúlt két szezonban 89 alkalommal lépett pályára a Dortmund színeiben, miközben 15 válogatottságot is szerzett hazájában.

További cikkek