Vivi

A West Ham 10 millió fontos ajánlatot tett a PSG védőjéért

A West Ham 10 millió fontos ajánlatot tett a PSG védőjéért, Thilo Kehrerért, mivel David Moyes csapata erősítéseket keres a védelmi válság közepette, mivel Nayef Aguerd, Craig Dawson és Angelo Ogbonna mind sérüléssel küszködnek.
A West Ham 10 millió fontos ajánlatot tett a PSG védőjéért

A West Ham 10 millió font körüli összeget ajánlott a Paris St Germain védőjéért, Thilo Kehrerért, de a Sevilla konkurenciát jelent.

A lépés azután következik, hogy David Moyes menedzser a Manchester City elleni hétvégi nyitómérkőzésen elszenvedett vereséget követően a frissesség hiányát panaszolta a csapatában.

Mivel már csak hetek vannak hátra a szezonból, a West Ham lépett, hogy megnyugtassa a skót menedzsert, bár az ajánlatukat fel kell emelniük, mivel a PSG 17 millió fontot kér a 25 éves játékosért.

'Nézd, a középső védőnk [a 28 millió fontért szerződtetett Nayef Aguerd] megsérül egy szezon előtti barátságos mérkőzésen, és nem tehetünk semmit.  

'A középső támadónk most hozza magát rendbe. A kapus, akit szerződtettünk [Alphonse Areola] ma játszik, miután Lukasz [Fabianski] megsérült. Láthatod, hogy van még egy kis munkánk.' 

Kehrer 115 alkalommal lépett pályára a PSG-ben, mióta 2018-ban a Shalke-tól a francia bajnokhoz került.

Rendkívül gyors, valamint jó passzoló, és sokan a jövő potenciális világklasszisának tartják.

A Kalapácsosok eladták Issa Diopot is a Fulhamnek, így a klub hiányt szenved a védelemben.

Moyes érdeklődik a korábban a Dortmundban játszó 23 éves, szabadügynök Dan-Axel Zagadou iránt is.

 

További cikkek