Vivi

A West Hamnek még dolga van, hogy meggyőzze az Eintracht Frankfurt emberét a csatlakozásról

A West Ham Unitednek van némi meggyőzni valója, ha azt szeretné, hogy az Eintracht Frankfurt sztárja, Filip Kostic a nyáron hozzájuk szerződjön - írja a Guardian.
A West Hamnek még dolga van, hogy meggyőzze az Eintracht Frankfurt emberét a csatlakozásról

Kostic az a játékos, akire a West Ham nagyon kíváncsi a nyáron, és már be is nyújtottak érte egy ajánlatot, mivel a pálya bal oldalán szeretnének javítani.

 
A szerb sztár a tavalyi szezonban megnyerte az Európa Ligát az Eintracht Frankfurttal, mindössze egy mérkőzést hagyott ki a versenyben, de egyébként minden percben játszott és asszisztált a döntőben.

A West Ham várja a választ az ajánlatukra, de bármi is lesz ennek a próbálkozásnak az eredménye, újabb fejfájással kell szembenézniük.

 

Kostic ugyanis nem teljesen biztos benne, hogy a West Hamhez igazol, ezért a Kalapácsosoknak meg kell győzniük a középpályást, hogy aláírjon hozzájuk.

A szerb sztár nem biztos, hogy az Európa Liga megnyerésével le akar mondani a következő szezonban a Bajnokok Ligája-futballról, és beéri a West Ham-mel az Európa Konferencia Ligával.

 
Az Európa Liga-győzelemhez vezető úton az Eintracht Frankfurt az elődöntőben legyőzte a West Hamet, és Kostic a 3-1-es győzelem minden percében pályára lépett.

Kostic az elmúlt szezonban összesen 43 alkalommal lépett pályára hét gól és 15 assziszt formájában, és úgy tűnik, hogy a West Hamnek nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja szerezni az aláírását.

További cikkek