Marcus

Andre Gomes jövője bizonytalan

Frank Lampard szeretné elkerülni a tavalyi szezon megismétlődését, amikor az Everton a szezon nagy részét a kiesés ellen küzdve töltötte, így arra törekszik, hogy megszerezze néhány nyári átigazolási célpontját, hogy megerősítse csapatát.
Andre Gomes jövője bizonytalan

Az Everton a jövő hét végén jelenti be James Tarkowski szabad átigazolását és a nyár folyamán további üzleteken dolgozik.

Frank Lampard, a Toffees főnöke eltökélt abban, hogy a közeli kiesés után továbbfejlessze csapatát. Az Evertonnak a csatárok, Dominic Calvert-Lewin és Richarlison jövőjével kapcsolatos bizonytalansággal is meg kell küzdenie, mivel mindkét játékost a Premier League néhány riválisa szeretné megszerezni.

A Mirror Sport a legfrissebb Everton átigazolási hírekkel és pletykákkal foglalkozik, többek között Andre Gomesről és a Watford csatár iránti érdeklődésükről, aki esetleg a Goodison Parkba szeretne költözni.

 

Gomes távozhat

A Football Insider azt állítja, hogy Andre Gomes elhagyja az Evertont, ha a Tottenhamtől leigazolják Harry Winkset. Az Everton érdeklődik Winks iránt és a jelentés szerint az ő érkezése Gomes távozásához vezetne, mert a Kékeknek távozókra van szükségük, hogy egyensúlyba hozzák a könyvelést. A jelentés Everton-forrásokat idéz, akik szerint Gomes azért akarna távozni, mert Winks érkezése miatt csökkenhetnének az első csapatbeli lehetőségei. Ez az üzlet még odébb van és a Tottenham 20 millió fontot kér Winksért, míg a Kékek inkább egy kölcsönszerződést szeretnének a következő szezonra.

 

Lampard szemet vetett a Hornets csatárára

Az Everton főnöke, Lampard Richarlison és Calvert-Lewin jövőjét bizonytalanság övezi és a FootballFanCast szerint a Watford csatárával, Emmanuel Dennisszel hozzák kapcsolatba. Dennis jól teljesített a Watford csalódást keltő kiesése során és 10 Premier League-gólt és hat asszisztot szerzett. Az Everton a beszámoló szerint 20 millió font körüli összegért szerezhetné meg Dennist.

Veretout a kiszemelt

A CalcioMercato azt állítja, hogy az Everton csatlakozott a Newcastle, az AC Milan és a Marseille-hez, a Roma játékosa Jordan Veretout-ért folytatott licitálásban. A francia segített José Mourinho Romájának abban, hogy megnyerje az Európa Konferencia Liga első győzelmét és a hírek szerint 13 millió fontra értékelik. Veretout-nak néhány évvel ezelőtt volt egy balszerencsés időszak az Aston Villánál és tagja volt a Premier League-ből 2016-ban kiesett csapatnak. Mourinho kész lehet megválni játékosától, akinek még két év van hátra a Roma szerződéséből, miután nemrég ingyen leigazolta Nemanja Maticot a Manchester Unitedtől.

További cikkek