erzoli

Argentin meccsek duplán tálalva

2022.06.15.
Argentin meccsek duplán tálalva

Mától nincs UEFA Nemzetek Ligája és többnyire állnak az európai bajnokságok is, így szinte csak a tengerentúli bajnokságok mennek, ezért a Bigzso tippek is egy argentin meccset ajánlok mára.

Barracas Central - Union Santa Fe

A Barracas az elmúlt négy mérkőzésén két győzelemmel és két döntetlennel veretlen, otthon pedig kimondottan jól megy nekik, hiszen az utolsó három hazai mérkőzéséből kettőt megnyert, a harmadikon pedig döntetlent játszott.

A házigazdákkal szemben pont az ellenkezője igaz az Unionra, amelynek nem igazán indult jól a bajnokság és eddig összesen 1 pontot szerzett, ha pedig megnézzük az utolsó 6 idegenbeli meccsét, akkor azt látjuk, hogy 5 vereségével szemben, 1 győzelme van.

Ilyen előzmények után, nem hinném, hogy az Union győzni tud, ezért jó választásnak tűnik kétesélyben a Barracas vagy döntetlen (odds: 1,57), amelyhez egy másik argentin meccset választottam.

Banfield - Central Cordoba

A hazai csapat pocsék kezdést produkált a bajnokságban, kevés gól, unalmas játék, egy döntetlen és egy vereség az eddigi produkciója. Hazai pályán utoljára két hónapja tudott győzni, az azóta lejátszott négy otthoni meccséből kettőt elveszített, kettő pedig döntetlen let. Utoljára a  Newells Old Boystól kapott ki 1-2-re 

Ellenfele  -az előbbi meccshez hasonlóan itt is- pont a fordítottja, nagyon elkapta a rajtot, utoljára például a tavalyi bajnokság 4.  helyén végzett Boca Juniorst verte 1-0-ra. 

A jó választás itt a Central Cordoba vagy döntetlen (odds: 1,56) szintén kétesélyben.

A szelvényre ez kerüljön:

Barracas Central - Union Santa Fe = Kétesély: Barracas vagy döntetlen (odds: 1,57)

Banfield - Central Cordoba = Kétesély: döntetlen vagy Central Cordoba (odds: 1,56)

Teljes szorzó = 2,45

További cikkek