Vivi

Buffon szerint a Juventus az egyik esélyes a Scudetto megnyerésére

Gianluigi Buffon a Juventust nevezte meg azon klubok között, amelyek az idei szezonban a Scudetto cím esélyesei közé tartoznak.
Buffon szerint a Juventus az egyik esélyes a Scudetto megnyerésére

A Bianconeri trófea nélkül zárta a legutóbbi szezont, és ebben az átigazolási időszakban a jobbítás érdekében megerősítette a csapatát.

Olyan játékosokkal bővült a keret, mint Angel di Maria és Paul Pogba, és hamarosan Andrea Cambiasót is megszerezhetik.

Max Allegri első Juventus-menedzseri pályafutása során egymás után öt bajnoki címet nyert, és a főnök nagyon szeretné, ha ebben a szezonban is trófeát szerezne a klubnak.

A Juve-legenda és a Parma első számú játékosa, Buffon szerint ők és az Inter Milan a bajnoki cím esélyesei ebben a szezonban.

A Football Italia által idézett nyilatkozatát idézte: "A Juventust és az Intert látom mindenki más előtt, a Bianconerinek enyhe előnye van.

"A Milan pedig közvetlenül mögötte. Úgy gondoltam, hogy ők voltak az előző szezonban, de nagyon odatették magukat".

A Juve FC szerint:

Olaszországban mindig az egyik olyan csapat vagyunk, amelyet minden kampányban meg kell verni, mert világklasszis menedzserünk és az egyik legjobb csapatunk van a bajnokságban.

Azonban minden mérkőzésen keményen kell dolgoznunk, hogy megszerezzük a pontokat, mert az Inter és az AC Milan is nagyon szeretne gondoskodni arról, hogy messze maradjunk a tabella élétől.

További cikkek