Vivi

Cristiano Ronaldo a Manchester United edzőpályájára érkezik, hogy a jövőjéről tárgyaljon

Ronaldo kedd reggel ügynökével, Jorge Mendesszel érkezett Carringtonba, mielőtt Erik ten Hag menedzserrel tárgyalna.
Cristiano Ronaldo a Manchester United edzőpályájára érkezik, hogy a jövőjéről tárgyaljon

A portugál csatár személyes okok miatt kihagyta a United thaiföldi és ausztráliai előszezoni túráját a jövőjével kapcsolatos találgatások közepette.

Az új főnök, Ten Hag korábban azt mondta, hogy a 37 éves játékos "nem eladó" és "benne van a terveinkben", de a hírek szerint Ronaldo Bajnokok Ligája-focit szeretne játszani.

A United nem tudta kvalifikálni magát az idei Bajnokok Ligája-szezonra, miután a Premier League-ben a hatodik helyen végzett a tavalyi szezonban.

Ten Hag csapata ehelyett az Európa Ligában indul az idei szezonban.

Ronaldónak egy év van hátra a United szerződéséből, miután tavaly augusztusban a Juventustól visszatért.

A Sporting Lisszabonból 2003-ban szerződtetett Ronaldo a Unitednél szerzett nevet, és hat évet töltött az Old Traffordon, mielőtt a Real Madridhoz került volna az akkori világrekordot jelentő 80 millió font átigazolási díjért.

Ronaldo, aki az előző szezonban 24 góllal a United góllövőlistájának élére állt, a portugál válogatott lisszaboni központjában edzett.

 

A United augusztus 7-én a Brighton otthonában kezdi meg a Premier League küzdelmeit, miután a hétvégén Norvégiában az Atletico Madrid, az Old Traffordon pedig a Rayo Vallecano elleni utolsó felkészülési mérkőzések következnek.

 

További cikkek